DOLAR 32,3299
EURO 35,0649
ALTIN 2282,1
BIST 8988,94
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    ​Arı Ekmeği BEE’O ile ilk defa sofralarda

    ​Arı Ekmeği BEE’O ile ilk defa sofralarda
    10.01.2018
    A+
    A-

    Ürün gamını her geçen gün zenginleştiren BEE’O, %100 doğal ve sağlıklı içeriğiyle ‘Arı Ekmeği’ni sizin için paketledi!

    BEE’O, tıpkı insanlar gibi arıların doğadan toplayarak ürettikleri zengin vitamin, mineral ve aminoasit bileşenlerinin bulunduğu arı ekmeğini, uzman ekibi, uygun alt yapı, bilgi ve teknik donanım ile paketleyip sofralarınıza getiriyor.

    Doğadaki çiçek tozunu ayaklarının arkasına alarak kovana getiren arılar, bu polenleri kendi salgısıyla altıgenlerin içine depolar. Arılar doğadan topladıkları polene kendi enzimlerini katarak petek gözlerinde depolarlar ve kendi ekmeklerini yaparlar. Arı ekmeği; dış zarı sebebiyle insan vücudu tarafından kolayca sindirilemeyen polenin, arının kendi enzimleriyle fermente edip dış zarını parçaladığı ve tüm besin içeriğini açığa çıkardığı halidir. BEE’O Arı Ekmeği Türkiye’de ilk defa www. beeo. com. tr’de!

    Doğal bir vitamin ve mineral kaynağı olan arı ekmeğinin, mide bağırsak florasını düzenleyici, zihinsel aktiviteyi arttırıcı, bağışıklığı destekleyici etkileri bulunmaktadır. Ayrıca, arı ekmeği çocukların büyüme ve gelişmesine önemli bir destektir.

    BEE’O Arı Ekmeği, İstanbul Teknik Üniversitesi Arı Teknokent firmasında uzman gıda ve ziraat mühendisleri kontrolünde üretilmektedir. Arıların bu eşsiz şifası, BEE’O farkıyla 90 gramlık cam kavanozlarda www. beeo. com. tr adresinde satışa sunuluyor.

    Ne kadar tüketmeliyim?

    BEE’O Arı Ekmeği, doğrudan çiğnenerek ya da süt, meyve suyu veya yoğurt ile karıştırılarak tüketilebilir. Yetişkinlerin günde en az 6 adet, çocukların 3 adet tüketmesi tavsiye edilmektedir.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.