DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    ​BEE’O, arı poleni ürünü ile raflarda

    ​BEE’O, arı poleni ürünü ile raflarda
    08.02.2018
    A+
    A-

    Türkiye’nin ilk ve tek Sözleşmeli Arıcılık modelini ülkemizde hayata geçiren BEE’O Arı Poleni ile raflarda yerini aldı.

    BEE’O Polen, yetişkinler için günde 2 tatlı kaşığı, çocuklar için bir tatlı kaşığı tüketilmesi tavsiye ediliyor. BEE’O Polen, doğrudan çiğnenerek ya da su, süt, meyve suyu veya yoğurt ile karıştırılarak tüketilebiliyor.

    Uzun yıllar arıcılık sektöründe çalışan Aslı Elif Tanuğur propolis ve arı sütüyle kendi çocukları için tanıştı. Kendi çocuklarının beslenmesine dahil ettiği propolis ve arı sütünün ülkemizde kovandan sofraya izlenebilir “Sözleşmeli Arıcılık” modeliyle üretimini başlatmak ve propolis için en uygun proses yöntemini geliştirerek insan tüketimine uygun hale getirmek adına Taylan Samancı ve Prof. Dr. Dilek Boyacıoğlu ile 2013 yılında KOSGEB destekli propolis projesi ile SBS Bilimsel Bio Çözümler’i İstanbul Teknik Üniversitesi Arı Teknokent’te kurdu. Şu anda yurt içinde BEE’O yurt dışında da BEE&YOU markasıyla propolis, arı sütü, bal, polen içeren ürünlerini kovandan sofraya prensibiyle, besin içeriği ve biyolojik aktivitesini koruyarak tüketicilerine sunmaya devam ediyor. Amerika, Kore, Suudi Arabistan, Pakistan, Hollanda ve Almanya’ya ürünlerini ihraç ediyor ve Anadolu propolisini bir dünya markası yapma yolunda emin adımlarla ilerliyor. TÜBİTAK TTGV TÜSİAD 2016 İnovasyon ödüllü BEE’O, uzman gıda ve ziraat mühendisleri kontrolünde üretiliyor.

    Tüm Ödüller:

    -Borsa İstanbul – En Hızlı Büyüyen Kobi Ödülü 2014

    -İTÜ Arı Teknokent -BEETECH 2016

    -TÜBİTAK, TTGV ve TÜSİAD – İnovasyon Ödülü 2016

    -KAGİDER, Ekonomist Dergisi ve Garanti Bankası – Türkiye’nin Kadın Girişimcisi Ödülü 2016

    -Avrupa Birliği – Eco Efficiency 2016

    -Amerika Sofi Awards – Yeni Ürün Kategorisi 1.si 2017

    -Türkiye İhracatçılar Birliği – E-ihracat Ödülü 2017

    -Design Turkey – Tasarım Ödülü 2017

    -Türkiye Girişimcilik Zirvesi – E-Ticaret Ödülü 2017

    – Uluslararası Genç Liderler ve Girişimciler Derneği – Türkiye’nin En Başarılı 10 Genci Ödülü 2017

    -Türkiye İhracatçılar Meclisi – Türkiye İnovasyon Ligi (İnovaLİG) Ödülü 2017

    -ELELE Avon Kadın Ödülleri – Yılın Girişimcisi Ödülü 2018

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.