DOLAR 32,367
EURO 34,9561
ALTIN 2325,696
BIST 9141,21
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    ​”Görevimiz Tatil” özel gösterimi Kent Meydanı AVM’de yapıldı

    ​”Görevimiz Tatil” özel gösterimi Kent Meydanı AVM’de yapıldı
    02.03.2018
    A+
    A-

    Yönetmenliğini Murat Şeker’in yaptığı, başrollerini Demet Akbağ ve Zafer Algöz’ün oynadığı Görevimiz Tatil özel gösterimi 1 Mart akşamı Kent Meydanı AVM’de gerçekleşti.

    Ünlü oyuncu Demet Akbağ ile filmin yönetmeni Murat Şeker ile senaryo ortağı Ali Tanrıverdi 10 gün önce vizyona giren film için Bursalı sinemaseverlerle buluşmak için Kent Meydanı AVM’yi seçti. Avşar Sinemaları’nda gerçekleşen özel gösterim saat 19.00’da başladı. Bursalıların yoğun ilgi gösterdiği buluşmada Akbağ, Şeker ve Tanrıverdi merak edilen soruları yanıtladı. Salondaki seyircinin alkışlarıyla karşılanan üçlü hayranlarıyla bol bol fotoğraf çektirdi. Yüreklere dokunan, sıcak bir aile komedisi yaptıklarını ifade eden Akbağ izleyicilerin filmi beğeneceğini umduğunu ifade etti. Bir yol filmi olarak başlayan Görevimiz Tatil, verdiği sosyal mesajlarla da sinemaseverin dikkatini çekmeyi umuyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.