DOLAR 32,3279
EURO 35,0651
ALTIN 2300,867
BIST 9039,05
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    ​Meal Box’ta servis seti değişti porsiyonlar büyüdü

    ​Meal Box’ta servis seti değişti porsiyonlar büyüdü
    30.01.2018
    A+
    A-

    Meal Box, 4 çeşit yemekten oluşan öğle yemeği menülerini sağlıklı, hijyenik ve sürdürülebilir yeni ambalajında tüketicinin beğenisine sunmaya hazırlanıyor. Porsiyonların büyümesiyle doyuruculuğu da artan Meal Box menüleri, yepyeni bir öğle yemeği deneyimi vadediyor.

    Kapıya teslim ev yemeğinin öncü markalarından Meal Box, 4 çeşitten oluşan sağlıklı öğle yemeği menülerini yeni sürdürülebilir ambalajlarında, metal servis seti ve tepsi seçeneğiyle tüketiciye ulaştırmaya hazırlanıyor. Yeni kâğıt kapları sayesinde en güncel saklama ve pişirme teknolojileriyle hazırlanabilen Meal Box menüleri, Şubat ayı itibarıyla metal servis setiyle tüketicilerin kapısına teslim edilecek. SmartFood vizyonuyla hazırlanan yiyeceklerin hijyenik ve doğa dostu ambalajları ilk açan her zaman Meal Box müşterileri olacak.

    Yüzde yüz müşteri memnuniyetini sağlamak adına tüketicilerden gelen tüm önerileri dikkatle incelediklerini ve en iyi sonuca ulaşmak için titizlikle çalıştıklarını dile getiren Meal Box CEO’su Murat Demirhan, “Menülerimizi daha verimli bir servis ve sunum deneyimi sağlamak uzun süredir planladığımız bir hamleydi. Kağıt kaplar, metal servis seti ve isteğe bağlı tepsi sunumuyla Şubat ayı itibarıyla bu hedefi gerçeğe dönüştürüyoruz. Bundan böyle Meal Box menülerini sağlıklı, hijyenik ve sürdürülebilir kâğıt ambalajlarında, büyüyen porsiyonlarla tüketicilerimize servis edeceğiz. Müşterilerimizin yoğun olarak talep ettiği, sağlıklı ve daha işlevsel olan metal çatal-kaşık-bıçak servis setleri ve özel yemek tepsilerimiz de kullan-at ürünlerin yerini alıyor. Böylelikle özellikle ofislerinde dahi sağlıklı beslenmekten vazgeçmeyen tüketiciler, Meal Box ile hem iş gününü verimli bir şekilde tamamlamak için ihtiyaç duydukları enerjiye kavuşacaklar hem de healthy-fresh (sağlıklı-taze) gıda tüketmiş olmanın mutluluğunu yaşayacaklar” dedi. Demirhan, yeni ambalajların görsel olarak eskisine kıyasla çok daha şık olduğunu da sözlerine ekledi.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.