DOLAR 32,5764
EURO 34,7906
ALTIN 2501,145
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    ​Sonbaharda hastalık savaşçınız: BEE’O UP Propolis Damla

    ​Sonbaharda hastalık savaşçınız: BEE’O UP Propolis Damla
    14.09.2017
    A+
    A-

    Sıcacık yaz güneşinin yavaş yavaş yüzünü sonbahara dönmeye başladığı şu günlerde soğuk algınlığı da, mikrobiyal enfeksiyonlar da baş göstermeye başladı. BEE’O UP Propolis Damla, güçlü antioksidan ve antimikrobiyal etkileriyle vücudu koruyor, virüs ve bakterileri yok ederek hastalıklarla savaşıyor.

    BEE’O UP Propolis Damla’nın günde 20 damla bal, yoğurt, pekmez, ekmek vb. gıdalara damlatılarak tüketilmesi tavsiye ediliyor. Hastalık durumunda bu miktarlar iki katına çıkarılabiliyor. BEE’O UP, özellikle hastalık dönemlerinde vücudun daha hızlı toparlanmasına yardımcı oluyor.

    BEE’O UP Propolis Damla, BEE’O’nun TÜBİTAK İnovasyon ödüllü ekstraksiyon yöntemiyle, propolisin içerisindeki yararlı bileşenlerden maksimum oranda faydalanılacak halini tüm doğallığıyla tüketicilerine sunuyor. Düzenli tüketildiğinde bağışıklığı güçlendirerek hastalanma sıklığının azalmasına da yardımcı oluyor.

    20 ml’lik BEE’O UP Propolis Damla, yalnızca eczanelerde satışa sunuluyor.

    Propolis nedir?

    Arıların bitki sap, yaprak ve tomurcuklarından topladığı, güçlü anti-bakteriyel ve anti-oksidan etkilere sahip doğal bir arı ürünü olan propolis, kovandaki mikropları yok etmek ve arı kolonisinin sağlığını korumak için kullanılır. Bağışıklık sistemimizin güçlenmesi ve hastalıklara karşı korunmamıza yardımcı olur.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.