DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    ​Yurtbay Seramik UNİCERA fuarına damga vurdu

    ​Yurtbay Seramik UNİCERA fuarına damga vurdu
    12.03.2018
    A+
    A-

    Seramik sektörünün öncü ismi Yurtbay Seramik, 27 Şubat-03 Mart 2018 tarihlerinde CNR’ da gerçekleştirilen UNICERA 30. Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı için hazırladığı göz alıcı standı ve en yeni serileriyle her sene olduğu gibi bu sene de damgasını vurdu!

    Unicera fuarının ilk açılış günü, “DOĞADAN SANATA” yansıttığı en yeni ürünlerini göz alıcı bir tasarımla hazırladığı standında ziyaretçilerinin beğenisine sunan Yurtbay Seramik’i, Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek ziyaret etti. Yurtbay Seramik standında incelemelerde bulunan Sayın Mehmet Şimşek, stantta yer alan en yeni seri tasarım ürünleri de yakından inceleyerek beğenisini dile getirdi.

    Fuarın ikinci günü olan 28 Şubat’ta çini sanatına kendi iç dünyasının renklerini işleyerek her bir eseri adeta ölümsüzleştiren Seher Nigiz konuk oldu. Seher Hanım’ın Yurtbay Standında düzenlemiş olduğu workshopa yaklaşık 50 hanım katıldı. Gün içinde katılımcılarla üç ayrı ders yapılarak öğretici ve herkes için unutulmayacak bir gün yaşandı.

    Türkiye’den ve de dünyanın birçok yerinden gelen ziyaretçi ve sektör profesyonelleri tarafından da ilgiyle izlenen Yurtbay Standının üçüncü gününde ise Geri Dönüşüm ve Dekorasyon Koçu, Tacihan Özkan Yongacı katılımcılara unutulmaz bir workshop düzenledi.Her tasarımı adeta birer sanat eserine dönüştüren Tacihan Hanım’ın geçmişe terk edilen nesnelere nasıl hayat verdiğini uygulamalı olarak anlattığı workshopa 60 hanım katılımcı misafir oldu. Dört ders olarak düzenlenen bu unutulmaz etkinlikte birbirinden güzel paylaşımlar akıllarda unutulmamak üzere yer etti.

    Trio müzik grubunun birbirinden eşsiz parçalarıyla eşlik ettiği kokteylde ise misafirler bir yandan müziğin ahengiyle huzur bulurken diğer yandan Yurtbay Standının adeta bir sanat eserini andıran muhteşem yansımalarıyla kendilerine sanat ziyafeti yaşattılar.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.