DOLAR 32,4956
EURO 34,7538
ALTIN 2485,774
BIST 9505,26
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    ​Evlilik yolunda LG yanında

    ​Evlilik yolunda LG yanında
    16.04.2018
    A+
    A-

    9 Nisan – 22 Nisan tarihleri arasında LG K8 2017, Stylus 3, Q6, G6 ve V30+ akıllı telefon modellerinden birini alan kullanıcılar, LG TwinWash ve LG OLED TV’lerde geçerli 1.000 TL’lik indirim çeki kazanıyor.

    LG Electronics, baharın gelmesi ve havaların ısınmasıyla birlikte hızlanan düğün sezonunda evlenecek çiftler için özel bir kampanya başlattı. 9 Nisan – 22 Nisan tarihleri arasında geçerli olacak kampanya kapsamında LG K8 2017, Stylus 3, Q6, G6 ve V30+ akıllı telefon modellerinden birini alan kullanıcılar, LG TwinWash ve LG OLED TV’lerde geçerli olacak 1.000 TL’lik indirim çeki kazanıyor.

    Yarışmaya katılmak isteyen kullanıcıların 9 Nisan – 22 Nisan 2018 tarihleri arasında operatör mağazalarından K8 2017, Stylus 3, Q6, G6 ve V30+ ürünlerinin herhangi birini aldıktan sonra www. lgkazandiriyor. com sayfasına kayıt yaptırmaları gerekiyor. Kampanya süresince web siteye kayıt yaptıran kullanıcılara LG Premium mağazalarında satılan tüm LG OLED TV ve TwinWash çamaşır makinesi alımlarında geçerli olacak 1.000 TL değerinde indirim kodu gönderilecek.

    LG TwinWash ™: Konforlu yaşamın yeni anahtarı

    LG, farklı türde çamaşırın eş zamanlı olarak yıkanmasına olanak sağlayan LG TwinWash™ teknolojisi ile çamaşır yıkama alışkanlıklarını değiştiriyor. Bu akıllı yenilik sayesinde kadınlar, üst kısımda yer alan ana makinede ve alt kısımda bulunan mini makinede aynı anda iki farklı çamaşır grubunu yıkayabiliyorlar. Güçlü ana yıkama bölmesi büyük ve geniş ebatlara sahip çamaşır yükünü üstlenirken, TwinWash Mini ise farklı bir yıkama programı yürütecek şekilde bağımsız olarak ayarlanabiliyor.

    LG, OLED teknolojisiyle televizyonu yeniden tanımlıyor.

    LG’nin endüstri lideri OLED TV serisi, benzersiz özellikleri ile kullanıcılarına geleceğin TV izleme deneyimini bugünden yaşatıyor. Çözünürlüğü, canlı sesleri ve zarif görünümüyle sinema keyfini salonunuza taşıyan LG OLED TV’ler, eğlence anlayışınıza da yeni bir boyut kazandırıyor. Dijital içerik platformlarının içeriklerine en güçlü şekilde destek veren LG OLED TV’ler, interaktif geleceğe hızla yol alıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.