DOLAR 32,3323
EURO 35,1192
ALTIN 2301,228
BIST 9079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    ​Kastamonu Entegre’nin “Laminat Parke Usta Seminerleri” İran’a taşınıyor

    ​Kastamonu Entegre’nin “Laminat Parke Usta Seminerleri” İran’a taşınıyor
    06.03.2018
    A+
    A-

    Kastamonu Entegre öncülüğünde parke ustalarına yönelik sürdürülen “Laminat Parke Usta Seminerleri”nin yurt içi ayağı tamamlandı. Geçtiğimiz sene ilk kez Tebriz’ de gerçekleşen seminerler, bu yıl tamamen yurt dışına taşınırken, İran’ın üç ayrı kentinde parke ustalarıyla buluşacak.

    Ağaç bazlı panel sektörünün global oyuncusu Kastamonu Entegre’nin, yaşam alanlarına kalite katmak üzere sunduğu hizmetleri daha da ileri seviyeye taşımak hedefiyle, 2016 yılından bu yana düzenlediği parke ustalarına yönelik seminerler ülke sınırlarını aşıyor. Türkiye’nin çeşitli illerinde bugüne kadar yaklaşık 3.200 kişiye ulaşan “Laminat Parke Usta Seminerleri” bu yıl İran’ın Tahran, Tebriz ve İsfahan kentlerine taşınıyor.

    Son kullanıcı ile aralarındaki en önemli köprülerden biri olan parke ustalarına yönelik hazırlanan program, gelişen teknoloji ve yenilenen ürünlere yönelik uygulamalı eğitimleri kapsıyor. Kastamonu Entegre kurumsal tanıtımla başlayan seminerler, parke üretimi ve kalite süreçleri başlığı altında incelenen laminat parke hakkında bilgilendirme ile devam ediyor. Uygulama eğitimi, Floorpan ve Artfloor laminat parkelerin temel yapı ve fiziksel özelliklerini içerirken, döşeme öncesi hazırlık, döşeme süreci ve sonrası karşılaşılan olumsuzlukların kaynağı ve çözüm yolları detaylı olarak katılımcılara aktarılıyor.

    Kalite süreçlerinin iyileştirilmesinden parke uygulamasında dikkat edilmesi gereken noktalara kadar pek çok konuda değerli bilgiler içeren seminerlerin ilki, 9-12 Mayıs tarihleri arasında Tahran’da gerçekleşecek. Seminerler, 11-14 Temmuz tarihleri arasında Tebriz’de, 19-22 Eylül tarihleri arasında İsfahan’da düzenlenecek.

    “Laminat Parke Usta Seminerleri”nin 2018 takvimi, 12-15 Aralık tarihinde Tahran’da gerçekleşecek olan eğitim ile son bulacak.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.