DOLAR 32,5603
EURO 34,901
ALTIN 2435,202
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    ​​HSBC Advantage’tan yılbaşı alışverişinin ilk taksiti hediye

    ​​HSBC Advantage’tan yılbaşı alışverişinin ilk taksiti hediye
    14.12.2017
    A+
    A-

    HSBC Advantage anlaşmalı üye iş yerlerinden 31 Aralık’a kadar tek seferde 100 TL ve üzeri, en az 3 taksitli alışveriş yapan HSBC Advantage Kredi Kartı müşterileri ilk taksitleri tutarında NakitPuan kazanıyor. Kampanya kapsamında kazanılan NakitPuan tutarı 50 TL ile sınırlı olup, NakitPuan’lar 10 – 25 Ocak 2018 tarihleri arasında Advantage üyesi iş yerlerinde yapılacak alışverişlerde kullanılabilecek.

    HSBC Advantage anlaşmalı üye iş yeri ağını genişlettiklerini belirten HSBC Türkiye Bireysel Bankacılık ve Birikim Yönetimi Genel Müdür Yardımcısı Ayşe Yenel, kampanya ile ilgili şunları söyledi:

    “HSBC Advantage Kredi Kartı sahibi müşterilerimiz, 200 binin üzerindeki yeni üye iş yeri ağımız sayesinde daha fazla noktada Advantage’a özel kampanya, taksitli alışveriş ve nakit puan fırsatlarından faydalanabilecekler. Güçlenen Advantage markamız ile müşterilerimize yeni yılda da farklı ve ayrıcalıklı fırsatlar sunmaya devam edeceğiz.”

    Kampanya koşulları:

    HSBC Advantage Kredi Kartı sahipleri PUAN yazıp 4477’ye SMS göndererek, 11 – 31 Aralık 2017 tarihleri arasında geçerli olacak kampanyadan[1] faydalanabilir. Aynı gün içinde farklı alışverişler yapılması durumunda, sadece ilk alışveriş kampanya kapsamında değerlendirilecektir. Bir müşterinin kazanacağı NakitPuan tutarı 50 TL ile sınırlıdır. Kampanyadan bir müşteri, ek kartları dâhil olmak üzere, en fazla bir kez yararlanabilir.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.