DOLAR 32,5707
EURO 34,9118
ALTIN 2426,465
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    ​addresistanbul Ev Dekorasyon Merkeziyle dekorasyon ipuçlarını keşfedin

    ​addresistanbul Ev Dekorasyon Merkeziyle dekorasyon ipuçlarını keşfedin
    14.09.2017
    A+
    A-

    Sonbahar etkilerinin daha çok hissedildiği Ekim ayında yaşam alanları kendini daha uyumlu birlikteliklere, renk geçişlerine veışığa daha çok göz kırpan aydınlatmalara bırakırken, desenli motifler, metalik, gold dekorasyon ürünleri ile daha sıcak ve ferah alanlara dönüşecek. Dekorasyon dünyasının trend ürünlerini farklı alternatifler ile evlerinize taşıyan addresistanbul ile yenilenebilirsiniz.

    Mekanlarda otantik Fas esintisi

    Ekim ayındayaşam alanlarında renkli ve mistik duruşu ile dikkat çeken Fas esintisi hakim olacak. Farklı dekorasyon ipuçları ve stilleri arayanlar için turuncu, mavi, tarçın tonları ve grininhareketliliği mekanlariçin yeni renk alternatiflerinden.Bakır tepsiler, geniş sehpalar ve renkli minik objelerin tamamlayıcı aksesuar olduğu Fas teması;renkli işlemeler, aydınlatmalar, koltuklar ve dekorasyon objeleri ilemistik enerjiyi evlerinize taşıyacak.

    Mekanlarda aydınlatma daha ferah daha doğal

    Vazgeçilmez metalik renkteki kombinlerin oturma odası, yemek odası, mutfak ve banyolardaki ön plana çıkan modern ve dikkat çeken duruşu ferah aydınlatma ürünleri ile tamamlanıyor. Aynı zamanda beyaz rengin de saf duruşu ile bütünleşen kombinler dekoratif alanlar yaratıyor. Metal renklerin modern duruşu beyazın saf dokunuşu ile şık kombinler yaratıyor.

    Ayrıca sezonda aydınlatmalar doğadan ilham alan şık dekorasyon objelerine dönüşerek geleneksel kodlara meydan okuyor. Zarif ve rafine biçimde tasarlanan lambalar, mekanlarda cool bir duruş sergileyecek.

    Geçtiğimiz sezondan, çok sevdiğimiz yeşil tonları ve tropikal desenler bu sezonda yaşam alanlarında kendilerini gösterecek. Sezonun olmazsa olmazı büyük bitkiler ise trend kombinleri tamamlayacak.

    Sonbahar demek değişim zamanı demek. Serin havaların biraz daha fazla hissedildiği Ekim ayında yaşam alanları için aranılan sımsıcak kombinlerin hepsi addresistanbul Ev Dekorasyon Merkezi’nde…

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.