DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    ​Alan Walker ilk albümü “Different World” ile iklim değişikliğine dikkat çekiyor

    ​Alan Walker ilk albümü “Different World” ile iklim değişikliğine dikkat çekiyor
    14.12.2018
    A+
    A-

    2015 yılında yayımladığı “Faded” adlı single’ıyla dünya çapında bir üne kavuşan Norveçli sanatçı, DJ ve prodüktör Alan Walker, ilk stüdyo albümü “Different World”ü yayımladı!

    “Farklı Dünya” anlamına gelen “Different World” albümünde sanatçı, tüm insanlığı ilgilendiren sorunlardan bir tanesi olan iklim değişikliği hakkında bir farkındalık yaratmayı amaçlıyor. Müziğin insanlar üzerindeki birleştirici etkisiyle biraraya gelecek insanların bir değişime sebep olabileceği fikriyle, Alan Walker yeni albümündeki kampanyasını iklim değişikliği etrafında kurguladı. Sıradan davranışların kolektif bir bilinçle yapılmasının Dünya için pozitif bir değişikliğe neden olacağına inanıyor.

    Bugüne kadar altına imzasını attığı şarkıları 14 milyardan fazla dinlenen Alan Walker, son zamanların en çok takip edilen sanatçılarından biri oldu. Spotify’da sürekli olarak “En Popüler 100 Sanatçı” arasına giren Alan Walker, Coachella, Tomorrowland, Ultra Music Festival ve Lollapalooza gibi büyük organizasyonların da arasında bulunduğu 500’den fazla etkinlikte boy gösterdi.

    Henüz 21 yaşında olmasına rağmen müzik dünyasına izini bırakmış olan Alan Walker, bugüne kadar Justin Bieber, Rihanna ve Kygo gibi global süperstarlarla yaptığı işbirlikleriyle de adından çokça söz ettirmişti.

    Alan Walker – “Different World” Sony Music etiketiyle yayımda!

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.