DOLAR 32,3279
EURO 35,0538
ALTIN 2296,723
BIST 9049,36
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    ​Ayakkabı devi FLO’dan Hatay’a dev mağaza

    ​Ayakkabı devi FLO’dan Hatay’a dev mağaza
    11.09.2018
    A+
    A-

    Ayakkabı sektörünün köklü markası FLO, Hatay Dörtyol’da açtığı 2300 metrekarelik mağazası ile büyümeye devam ediyor.

    Ayakkabı sektörünün pazar lideri FLO, Hatay Dörtyol’daki mağazasının açılışını gerçekleştirdi. Mağaza ağını her yıl daha da büyüten FLO, ulaşılabilir fiyatlı, kaliteli ve dünya trendlerine uygun ürünlerini Dörtyol’daki 2300 metrekarelik yeni mağazasında bölge halkının beğenisine sunuyor.

    Onlarca markadan yüzlerce çeşit ayakkabı, çanta ve aksesuarı bünyesinde barındıran FLO, yeni mağazasında müşterilerine de “Okula Dönüş” kampanyası ile merhaba diyor. Güncel moda ve geniş ürün yelpazesini ulaşılabilir fiyatlar ile sunan FLO, sektörün açık ara lideri konumunda. Türkiye’nin dört bir yanındaki mağazalarının yanı sıra Türkiye’nin en büyük online ayakkabı alışveriş sitesi www.flo.com.tr ile de hizmet veren FLO, yurtdışında da mağaza sayısını artırarak global marka olmak yolunda hızla ilerliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.