DOLAR 32,379
EURO 35,0358
ALTIN 2326,799
BIST 9142,4
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    ​Bayramda İstanbul’da kalacaklar için lezzetli öneriler

    ​Bayramda İstanbul’da kalacaklar için lezzetli öneriler
    30.08.2017
    A+
    A-

    Uzun bayram tatili ile birlikte, İstanbulluların büyük çoğunluğu tatile çıktı. Şehrin boşalmasını ve trafik yoğunluğunun olmamasını fırsata çevirenler ise İstanbul’u keşfetmeye hazırlanıyor. Bayram tatilini İstanbul’da sessiz, sakin ve huzurlu geçirmek isteyenler için Suadiye’de sürpriz bir kaçış noktası bulunuyor. İtalyan Hükümeti tarafından İstanbul’un en iyi İtalyan restoranı seçilerek, “Ospitalità Italiana” ödülü alan La Mia Luce’de, lezzetli etler, taş fırında pişen pizzalar ve hafif İtalyan tatlıları ile bayrama lezzetli ve unutulmaz anlar katılabilir.

    On günlük bayram tatilini fırsata çeviren İstanbulluların büyük bir kısmı şehir dışına çıktı. Bayramı İstanbul’da geçirecek kişiler de uzun bayram tatili boyunca, neler yapabileceklerini düşünmeye başladı. Yıl boyunca trafikten bunalanlar, İstanbul’un boşalması ile birlikte, şehrin dört bir yanını keşfe çıkmaya hazırlanıyor. Suadiye’nin, gizli bahçesindeki keşif olarak dikkat çeken La Mia Luce, İstanbul’da kalanlar için en güzel kaçış noktalarından biri oluyor. Geleneksel İtalyan lezzetleri, kırmızı et ürünleri, taş fırında pişen pizzalar ve birbirinden lezzetli İtalyan tatlılarıyla, benzersiz bir yemek deneyimi sunuyor.

    Bayramda Farklı Lezzet Önerileri

    Suadiye’nin gizli bahçesi olan La Mia Luce’nin İşletme Müdürü Abdullah Ardal, “Bayramda şehir dışına çıkmayanlara, boşalan İstanbul’un tadını çıkarmak isteyenlere ve şehri keşfedeceklere şık ama bir o kadar da lezzetli alternatifler sunuyoruz. İstanbul’un en gözde semtlerinden olan Suadiye’de, sessiz ve sakin kalabilmiş bir mekân olan La Mia Luce’de, sunduğumuz lezzetlere eşlik eden İtalyan ve dünya müzikleri ile konuklarımıza keyifli bir gün yaşatıyoruz. Bayramların vazgeçilmezi olan tatlılara alternatif olarak; tiramisu, profiterol, panna cotta gibi birbirinden lezzetli ve hafif tatlıların denenmesini öneriyoruz. Ayrıca bayramda bir değişiklik yaparak, farklı lezzetleri tatmak isteyenler, taş fırında pişen pizzalarımızı, geleneksel İtalyan yemeklerini, hamur işlerini ve kırmızı et ürünlerini deneyebilirler” dedi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.