DOLAR 32,5857
EURO 34,8072
ALTIN 2513,427
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    ​Can Bonomo Beylikdüzü Migros AVM’de sevenleriyle buluşacak

    ​Can Bonomo Beylikdüzü Migros AVM’de sevenleriyle buluşacak
    23.12.2017
    A+
    A-

    Yıl boyunca düzenlediği çeşitli etkinliklerle 20. yaşını kutlayan Beylikdüzü Migros AVM, yılın son günlerinde Türkiye’nin en ünlü yüzlerinden biri olan Can Bonomo’yu ağırlayacak.

    Beylikdüzü Migros AVM, 20. yıl etkinliklerinin sonuncusunda çok özel bir organizasyona ev sahipliği yapacak. Sanat dünyasının güçlü seslerinden Can Bonomo, 24 Aralık Pazar günü Beylikdüzü Migros AVM’de sevenleriyle bir araya gelecek. AVM’nin zemin katındaki etkinlik alanında saat 15.00 itibarıyla başlayacak olan etkinlikte Can Bonomo, yazdığı son eseri olan Şu Sevdalar Tevatürü isimli şiir kitabını imzalayarak sevenleriyle fotoğraf çektirecek.

    İmza günü etkinliğinin ardından sahneye çıkarak mini bir konser verecek olan başarılı sanatçı, çıkarmış olduğu 4 albümünden en güzel parçaları seslendirecek.

    6 yıllık kariyerine 4 albüm ve 2 kitap sığdırdı

    İzmir’de dünyaya gelen ünlü sanatçı Can Bonomo, üniversite eğitiminin ardından Türkiye’nin önde gelen radyolarında program yaptı. Radyoculuk deneyiminden sonra çeşitli dizi ve film projelerinde rol alan Can Bonomo, ardından müzik piyasasına hızlı bir giriş yaptı. 2011 yılında ilk albümü olan Meczup’u piyasaya süren sanatçı, ardından Aşktan ve Gariplikten(2012), Bulunmam Gerek(2014), Kainat Sustu(2017) isimleriyle 3 albüm daha çıkarttı.

    2012 yılında Eurovision Şarkı Yarışması’nda ‘Love Me Back’ adlı şarkısıyla ülkemizi temsil eden Bonomo, müzik listelerinde uzun süre üst sıralarda kalmayı başardı. 6 yıllık profesyonel müzik kariyerine 4 albüm sığdıran Can Bonomo’nun Delirmek Belirmektir (2013) ve Şu Sevdalar Tevatürü(2016) isimli 2 şiir kitabı bulunmaktadır.

    Beylikdüzü Migros AVM’nin 20. yılı dolu dolu geçti

    40 bin metrekarelik kiralanabilir alanda yer alan 125 mağaza ile 1997 yılından bu yana misafirlerinin tüm ihtiyaçlarına yanıt veren ve keyifli vakit geçirmelerini sağlayan Beylikdüzü Migros AVM, 2017 yılı boyunca gerçekleştirdiği 20. yılına özel etkinliklerle adından sık sık söz ettirdi. Sanatsal ve kültürel etkinliklerin yanı sıra sosyal sorumluluk projelerine imza atan Beylikdüzü Migros AVM, düzenlediği yarışma, konser, sergi ve gösteri gibi etkinliklere misafirlerine keyif dolu anlar yaşattı.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.