DOLAR 32,5865
EURO 34,795
ALTIN 2512,086
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    ​Eğlencenin başkenti İsfanbul, ACE Of M.I.C.E. Fuarı’nda

    ​Eğlencenin başkenti İsfanbul, ACE Of M.I.C.E. Fuarı’nda
    22.02.2019
    A+
    A-

    Türkiye’de bir Tema Park’ı, AVM, gösteri merkezi ve otelle birleştiren ilk eğlence, alışveriş ve yaşam kompleksi İSFANBUL, kongre, toplantı ve etkinlik sektörünün bir araya geldiği 6. Ace of M.I.C.E. Fuarı’nda ziyaretçilerini ağırladı.

    Bu yıl 20-22 Şubat tarihleri arasında İstanbul Kongre Merkezi’nde gerçekleşen Ace of M.I.C.E. Fuarı kongre, toplantı ve etkinlik sektörünün duayenlerini 6. kez bir araya getirdi. Gerçekleştirdiği yatırımlarla Türkiye’de ilklere imza atan turizm, perakende ve eğlence sektörünün önemli temsilcilerinden Gürsoy Proje Grubu fuarda yerini alarak eğlencenin başkenti İsfanbul’un yeniliklerini ziyaretçilerle buluşturdu.

    Eğlence ve konsept Alışveriş Merkezi sektöründe gerçekleştirdikleri yeniliklerle ilgili olarak konuşan Gürsoy Proje Grubu CEO’su Osman Şentürk “Türkiye’nin ilk ve tek dünyanın ise en büyük üçüncü MICE fuarı olan ACE of M.I.C.E. Fuarı, ziyaretçileri katılımcılarla bir araya getirerek sektörün büyümesine ve gelişmesine doğrudan katkı sağlıyor. Biz de Gürsoy Grup çatısı altında yer alan, kendi alanında ilk olan ve turizm sektöründe katma değer yaratan İsfanbul gibi çok özel bir projeyi yönetiyoruz. Türkiye’nin ilk tema parkı, alışveriş kompleksi, eğlence ve yaşam merkezi olan İsfanbul’da, eğlence ve perakendeyi birleştirdiğimiz konseptimizle yılda 20 milyonun üzerinde misafir ağırlıyoruz. İsfanbul kompleksi içerisinde hayata geçirdiğimiz yeni yatırımlarımızla, İstanbul’un ihtiyacı olan gerçek eğlence ve etkinlik sahnesi ihtiyacını karşılamaya adayız. Markasını eğlence konsepti içerisinde tüketicilerle buluşturmak ve misafirlerine sunduğu hizmetleri farklılaştırmak isteyen tüm kurumların organizasyonlarında değerlendirebileceği benzersiz bir etkinlik alanı sunuyoruz. Özgün konsepti ve içeriğiyle ön plana çıkan İsfanbul, yerli misafirlerin yanı sıra yabancı turistlerden de yoğun ilgi görüyor. Körfez ülkeleri, Azerbaycan, Rusya, Balkanlar en çok ziyaretçi aldığımız ülkeler arasında yer alıyor. İsfanbul projesindeki farklı konseptimizi ve inovatif yaklaşımımızı yeni yatırımlar ile geliştirmeye ve Türkiye’de turizm, etkinlik sektörüne katkı sunmaya devam edeceğiz” dedi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.