DOLAR 32,5352
EURO 34,9361
ALTIN 2437,901
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    ​Ev dekorasyonunu yenileyen rengarenk kırlentler n11’de

    ​Ev dekorasyonunu yenileyen rengarenk kırlentler n11’de
    13.12.2018
    A+
    A-

    Kontrast ve canlı renklerle oturma gruplarına farklı bir hava katan kırlentler koltukların tamamlayıcı parçası oluyor. Küçük dokunuşlarla evlere yenilik katan kırlentler n11. com’da deko severleri bekliyor.

    Ev aksesuarlarında tercih edilen hem dekor hem de rahatlık için kullanılan kırlentler n11.com’da farklı renk ve desen seçenekleriyle satışa sunuluyor. Koltuk takımlarını ve kanepeleri değiştirmek yerine daha ekonomik bir seçenek olan kırlentler ev ve oturma gruplarına farklı bir hava katıyor. Kanepelere yepyeni bir görünüm katan ve kontrast renklerle kanepeleri daha canlı gösteren kırlentler n11. com’da deko severleri bekliyor.

    Gri ve koyu renk koltuk takımları pembe, krem, açık mavi gibi pastel renk kırlentlerle canlanırken çizgili ve farklı desenli kırlentler de evlere daha enerjik bir hava katıyor. Ekonomik dekoratif ürünlerin başında gelen kırlentler oturma odalarını sıcak yuvalara dönüştürüyor. Ev ve koltuk takımlarının vazgeçilmez tamamlayıcısı olan kırlentler farklı renk ve desen seçenekleriyle n11. com’da satışa sunuluyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.