DOLAR 32,5983
EURO 34,7907
ALTIN 2497,669
BIST 9444,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    ​Girişimcilik ekosistemi Related Digital Sponsorluğu ile GEC18IST’te buluştu

    ​Girişimcilik ekosistemi Related Digital Sponsorluğu ile GEC18IST’te buluştu
    19.04.2018
    A+
    A-

    Kurumsal yolculuğuna bir startup olarak başladıktan sonra, büyüme sürecinde de Türkiye ve dünyada girişimcilik ekosistemini destekleyen Related Digital, dünyanın dört bir yanından girişimcileri ve sektör uzmanlarını İstanbul’da bir araya getiren Global Girişimcilik Kongresi’ne Destek Sponsoru olarak katıldı.

    Hızla büyüyen girişimcilik ekosistemi için global ölçekte gündemi belirleyen organizasyonlardan Global Girişimcilik Kongresi (GEC18IST) 16-19 Nisan tarihleri arasında İstanbul’da düzenlendi. Türkiye’de ve dünyada girişimcilik ekosisteminin ana destekçilerinden biri olarak GEC18IST Destek Sponsoru olarak kongrede yer alan Related Digital, yarının dünyasını şekillendirecek inovasyonu ve yıkıcı dönüşümleri üreten girişimleri destekliyor.

    Omnichannel müşteri deneyimine yeni bir yaklaşım getiren Visilabs ve Semanticum gibi girişimleri kendi bünyesine dahil ederek büyüyen ve ekosistemdeki güçlü girişimleri desteklemeye devam eden Related Digital, yıkıcı inovasyona imza atan girişimlerle de Global Girişimcilik Kongresi temaslarda bulundu.

    Her yıl farklı bir ülkede gerçekleşen GEC’nin onuncu yılında Türkiye’nin ev sahipliğinde düzenlenmesinnin, yerel ekosistemin uluslararası pazara açılması için büyük önem taşıdığını ifade eden Related Digital CEO’su Sedat Kılıç, Türkiye’den çıkan girişim kökenli bir şirket olarak girişimcilik ekosistemin kurucu oyuncuları arasında yer aldıklarını ifade etti ve ekledi: “Related Digital olarak bizim de bir startup geçmişimiz bulunuyor. Buradaki havayı, parlak fikirleri işe dönüştürme noktasında girişimcilerin yaşadığı heyecanı ve beklentilerini çok iyi anlıyoruz. Bu nedenle gerek Türkiye’de gerekse dünyada girişimciliği destekliyoruz. Global Girişimcilik Kongresi bu ekosistem için büyük önem taşıyor. Omnichannel pazarlamanın öncüsü olarak, uluslararası kapsama sahip bir etkinlikte Destek Sponsoru olmaktan mutluluk duyuyoruz.”

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.