DOLAR 32,5593
EURO 34,8378
ALTIN 2430,203
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    ​İz Bırakan 50. yılında Adel Kalemcilik, Çocuk Sanat Festivali’nde

    ​İz Bırakan 50. yılında Adel Kalemcilik, Çocuk Sanat Festivali’nde
    31.01.2019
    A+
    A-

    Adel Kalemcilik İz Bırakan 50. yılında, ebeveynleri ve çocukları 4 gün boyunca sürecek olan Çocuk Sanat Festivali’nde keşiflerle dolu bir buluşmaya davet ediyor

    Adel Kalemcilik, 50.yılında da çocukların yaratıcılık ve hayal güçlerini geliştirmeye yönelik aktivitelerine devam ediyor. 50 yıldır hayallerini şekillendirip renklendirerek iz bırakmak isteyen herkesin hayatında olma vizyonu ile hareket eden Adel Kalemcilik , Adel ve Faber-Castell kırtasiye ürünleriyle 31 Ocak’ta Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nde kapılarını açan Çocuk Sanat Festivali’nde yer alıyor.

    Çocukların el becerileri, özgüvenleri, bedensel ve fiziksel gelişimlerini artırmayı hedefleyen festival, 3 Şubat tarihine kadar devam edecek.

    Adel Kalemcilik’in malzeme sponsoru olduğu etkinlik, resimden müziğe, mozaikten dramaya, animasyondan karikatüre fotoğrafçılıktan uçurtma yapımına, dijital sanattan kodlamaya kadar birçok alanda düzenlenecek olan atölyeleri katılımcılarla buluşuyor.

    Birbirinden renkli Adel ve Faber-Castell ürünlerinin yer aldığı Adel Kalemcilik alanında çocuklar, renklerin gücünü kullanarak yaratıcıklarını geliştiriyor. Festival kapsamında değerli ressam Yiğit Yazıcı’nın katılımıyla gerçekleştirilen özel atölyelerle hem ebeveynler hem de çocuklar Adel ve Faber-Castell ürünleriyle, ebru, tuval ve maske boyama, Amorf ahşaplara resim yapma gibi aktivitelerle renkleri özgürce kullanma ve gün sonunda “Renk Koruyucusu” sertifikalarını ressam Yiğit Yazıcı’nın elinden alma fırsatı yakalıyor.

    Türkiye’nin ilk Çocuk Sanat Festival’inde çocuklarla bir araya gelmekten ve onların yaratıcı dünyasına dahil olmaktan mutluluk duyduklarını dile getiren Adel Kalemcilik Pazarlama Direktörü Nazlı Ercilli Soylu, “Anadolu Grubu şirketlerinden Adel Kalemcilik olarak 50 yılı aşkın bir süredir çocukların gelişimine katkıda bulunmaya devam ediyoruz. Türkiye’nin en çok bilinen ve kullanılan ilk iki markası Adel ve Faber-Castell markalı kalem ve kırtasiye ürünlerimiz ile yaratıcı çocuklar yetiştirmeye yönelik çalışma ve işbirliklerimizi kesintisiz olarak sürdürüyoruz. Bu değerli festival kapsamında ergonomik, güvenli ve kaliteli ürünlerimiz ve özel atölyelerimizle çocuklarımızı renklerle dolu bir dünyayla buluşturuyoruz. Özümüzde barındırdığımız “iyilik” değeriyle, kurulduğumuz ilk günden bu yana yaratıcılığın en büyük destekçisi olduk. Yarım yüzyıldır olduğu gibi 50.yılımızda da geleceğimiz olan çocuklarımızın yaratıcılıklarını desteklemeye, onların gelişimine katkı sağlayacak önemli etkinliklerde yer almaya devam edeceğiz” dedi.

    Ebeveynler için de birçok söyleşilerin olacağı Çocuk Sanat Festivali, tiyatroların, sinema gösterimlerinin, müzikallerin de olduğu dopdolu bir program ile 4 gün boyunca ziyaretçilerini ağırlayacak.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.