DOLAR 32,3372
EURO 35,1744
ALTIN 2247,278
BIST 8718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    ​Kezzo’nun ‘Karanlık’ albümü

    ​Kezzo’nun ‘Karanlık’ albümü
    16.02.2018
    A+
    A-

    Türk Rap müziğinin yükselen isimlerinden Kezzo’nun, uzun süredir üzerinde çalıştığı albümü “Karanlık” Sony Music Türkiye ve Basemode Records etiketi ile tüm müzik marketler ve dijital platformlarda yerini alıyor.

    Albüm öncesi sürpriz “Karanlık”
    Kezzo’nun, albümle aynı adı taşıyan çıkış şarkısı ‘Karanlık’ iTunes’ta bugün ön satışa sunuldu ve video klibi Basemode Records YouTube kanalında izleyicisiyle buluştu.

    Albümde, geçtiğimiz aylarda YouTube ve diğer dijital platformlarda single olarak yayınlanan “Tuzak” şarkısı da dahil olmak üzere toplamda 14 şarkı bulunmaktadır. Kezzo’ya albümde düetleri ile 9 Canlı, Allame, Patron ve Şanışer eşlik ederken, altyapı ve aranje işlemlerinde kendisinin yanı sıra, Uğur Öztürk, Ozan Akyüz, Denizkan Boz isimlerini görüyoruz. Silivri Özak Sanat’ta kayıtları tamamlanan albümün mix işlemleri Barbaros Göçmen ve Kezzo, mastering işlemleri ise Studio BK’de Buğra Kunt tarafından yapılmıştır.

    Albümün kapak çekim ve tasarımlarını Ogün Akgül üstlenmiş olup, albüm ile aynı ismi taşıyan “Karanlık” video klip çalışması ise Sadık Hazırcı imzası taşımaktadır.

    Albümün genel konsepti güncel rap ve klasik rap müzik soundlarının, coğrafyamızın bize sunduğu tınılarla buluşturulmasıyla oluşturulmuş. Şarkı sözlerinde ise insan hayatı, dünyadaki problemler ve Kezzo’nun kendi hayatından kesitlerin tematik olarak işlenmiş olduğunu görüyoruz. Hem müzikal hem de edebi olarak çeşitli kompozisyonlar barındıran “Karanlık” albümü 9 Mart’ta sizlerle…

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.