DOLAR 32,3282
EURO 35,0722
ALTIN 2295,316
BIST 8988,94
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    ​Koton Beauty’den 4 farklı konsept, 4 farklı koku

    ​Koton Beauty’den 4 farklı konsept, 4 farklı koku
    27.07.2018
    A+
    A-

    Koton Beauty, Luxurious Cruise serisini sunuyor. Dört farklı konseptten ilham alınarak hazırlanan parfüm serisi bir araya getirdiği farklı notalar ile dikkat çekiyor.

    Koton Beauty Luxurious Cruise ile deniz ve çiçek kokularını teninize taşıyor. Bosphorus Sea, Marrakech Sunset, Northern Skies ve Japanese Garden’dan oluşan parfüm serisi farklı koku zevklerine göre alternatifler sunuyor.

    Bosphorus Sea

    Mavinin her tonunu içinde barındıran eşsiz boğaz görünümünden ilham alınarak yaratılan Bosphorus Sea İstanbul’un tüm güzelliklerini içinde barındırıyor. Üst notalarında sümbül ve ananas kokuları ile çiçeksi ve taze bir başlangıç sunan parfüm, orta notalardaki çiçek ve baharat karışımı ile de dengeli bir ferahlık sunuyor. Alt notalarında feminen ve dikkat çekici amber ve misk kokuları ile tamamlanan Bosphorus Sea, denizin büyülü atmosferini teninize taşıyor.

    Marrakech Sunset

    Portakal aromasını odunsu notalar ile birleştiren Marrakech Sunset, Marakeş’in otantik havasını yansıtıyor. Ahududu ve vanilyanın, paçuli ve kakao ile bir araya gelmesinden oluşan parfüm, hem beklenmedik hem de karşı konulamaz bir koku sağlıyor. İlhamını efsane şehir Marakeş’in gün batımı manzarasından alan Marrakech Sunset, Koton Beauty’e romantik bir dokunuş yapıyor.

    Northern Skies

    Kuzey ışıklarından ilham alınarak hazırlanan Northern Skies, yıldızların eşsizliğini kokuya dönüştürüyor. Kuzey Işıklarının renkli ruhunu ve geceyi aydınlatan ışıltısını notalara dönüştüren parfümün üst notasında mandalina ve bal notaları bulunuyor. Orta notalardaki çiçek kokularını alt notalardaki deri notaları ile de birleştiren parfüm, kuzey ülkelerinin ruhunu bir şişeye taşıyor.

    Japanese Garden

    İlhamını, baharın habercisi Japonya’da açan ve etrafı pespembe masal dünyasına çeviren çiçeklerden alan Japanese Garden, eşsiz kokusuyla çiçekler diyarına yolculuk başlatıyor. Portakal, bal ve şeftali kokularının üst notalarını oluşturduğu Japanese Garden, orta notalarındaki amber, paçuli ve vanilya kokularıyla eşsiz ve çarpıcı bir parfüm deneyimi yaşatıyor.

    Koton Beauty, Luxurious Cruise serisi seçili Koton mağazalarında ve online alışverişin adresi koton.com’da satışa sunuluyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.