DOLAR 32,5525
EURO 34,8777
ALTIN 2430,371
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    ​Paramanya’nın yeni haritası Oyuncak Diyarı başlıyor

    ​Paramanya’nın yeni haritası Oyuncak Diyarı başlıyor
    20.09.2017
    A+
    A-

    Türkiye’deki mobil oyun severlerin tutkuyla oynadığı Paramanya’nın 14 Eylül 2017 tarihli yeni güncellemesi ile oyuna yeni bir harita ekleniyor. Yeni Harita Oyuncak Diyarı’nda oyuncular, kanca ile oyuncak kazanma keyfini Paramanya’ya özgü bir şekilde yaşayacaklar.

    Netmarble Games, Türkiye’nin en sevilen mobil oyunu Paramanya’da yepyeni bir haritanın açılacağı güncellemeyi 14 Eylül 2017 tarihinde yayınladı. Yeni haritalar ve yeni aktivitelerle mobil oyun severlerin ilgisini sürekli ayakta tutmayı başaran Paramanya’nın yeni haritasının özelliği kancayla oyuncak avı.

    Kancayı at, oyuncağı kazan

    AVM’lerde, restoranlarda karşımıza çıkan ve içindeki çeşit çeşit oyuncaklardan birine sahip olmak için can attığımız oyuncak yakalama makinesinin Paramanya versiyonu, oyunculara yepyeni bir oyun deneyimi sunacak. Oyuncular kancayı atıp kazandıkları eşyalarla rakiplerine üstünlük sağlamaya çalışırken, rakipleri de makineyi sallayarak onlara engel olabilecekler. Paramanya oyuncuları kanca kullanma eğlencesini Paramanya’ya özgü bir şekilde yaşama fırsatını Yeni Oyuncak Diyarı Haritası’nda yakalayabilecekler.

    Türkiye’ye özgü içeriklerle oyun keyfi artıyor

    Paramanya’nın bu kadar çok sevilmesinin en önemli nedenlerinden biri, oyundaki karakterlerin ve mekanların yerelleştirilerek, oyuncuların Türkiye’ye özgü içeriklerle buluşturulması. Kanuni Sultan SüleymanHürrem SultanNasreddin Hoca, Selahaddin Eyyübi gibi Türk tarihinin önemli karakterleri ile oynayabilme şansı tanıyan Paramanya, Türkiye Haritası’yla da ülkemizde yer alan şehirlereler sahip olmanın ve o şehre özgü simgeleri inşa edebilmenin keyfini sunuyor.

    Türkiye’de ve tüm dünyada herkesi etkisine alan mobil oyun Paramanya, oyun tutkunlarına yeni aksiyonlar ve maceralar sunmaya devam edecek.

    Paramanya oyun içi satın alma seçenekleriyle App Store ve Google Play üzerinden ücretsiz indirilebilir.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.