DOLAR 32,5172
EURO 34,9503
ALTIN 2432,798
BIST 9720,94
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    ​Philips’ten kompakt ve güçlü ev temizliği çözümü: Yeni PowerPro City

    ​Philips’ten kompakt ve güçlü ev temizliği çözümü: Yeni PowerPro City
    07.11.2017
    A+
    A-

    PowerPro ailesinin yeni üyesi PowerPro City, temizliğe yeni bir bakış açısı getiriyor. Kompakt tasarımı ile dar alanlarda saklama kolaylığı sağlayan PowerPro City, süpürme sırasında sağladığı manevra kabiliyeti ile konfor sınırlarını zorluyor.


    Performansı mı? PowerPro City’nin performansından bahsetmeye gerek bile yok: PowerPro City, patentli teknolojileri ile kullanıcılarının hayatını kolaylaştıran Türkiye’nin 1 numaralı süpürge markası[1] Philips’ten…

    Saklama sorunu, çağımızın en büyük problemlerinden birini oluşturuyor. Telefonlarımızı yüksek megabaytlı seçiyor, kitapları online olarak okuyor, fazla olduğunu düşündüğümüz kullanmadığımız eşyalarımızı ya bağışlıyor ya da çeşitli uygulamalarda satışa sunuyoruz.

    Kentsel dönüşüm, çalışanların ve öğrencilerin 1+1 ve stüdyo daireleri tercih etmesi, yeni yapıların bu düzende inşa edilmesi derken yaşam alanlarımız zamanla küçülmeye başladı. Evde ne kadar az vakit geçirsek ve geniş evlere ihtiyaç duymasak da her evin olmazsa olmaz ihtiyaçları bulunuyor: elektrik süpürgesi gibi…

    Kullanıcılarının yorum ve ihtiyaçları doğrultusunda çalışmalarına yön veren Philips, bu kez saklama sorununu ortadan kaldıracak, yüksek performansa sahip bir ürün ile karşımıza çıkıyor: Philips PowerPro City!

    Yalnızca 4,5 kg ağırlığa ve 42 cm uzunluğa sahip olan PowerPro City[2], temizlik sırasında en küçük alanlarda bile kolayca hareket edebiliyor, iş bittiğinde ise kolaylıkla saklanabiliyor.

    Zahmetsiz toz boşaltma işlemi için ideal bir toz haznesine sahip olan PowerPro City’nin fonskiyonel bir tasarıma ve pürüzsüz bir yüzeye sahip olan haznesinde tozlar tek bir tarafında toplanıyor ve tek elle çöp kovasına kolayca boşaltılabiliyor. ActiveLock teknolojisine olan PowerPro City, teleskopik boruya farklı aksesuarları kolaylıkla takmaya ve temizlik sırasında vakit kaybetmeden hızlıca değişime imkan tanıyor.

    Gelelim Philips PowerPro City’nin performansına…

    Patentli teknolojileri ile her zaman inovatif ürünler sunan Philips, PowerPro City ile kendi segmentinde en uygun fiyatla maksimum performansı kullanıcıları ile buluşturuyor. AAA enerji sınıfına dahil olan PowerPro City, PowerCyclone 5 teknolojisi havayla tozu tek seferde ayırıyor; alerji filtresi, ince tozun %99,90’ından fazlasını haznesinde hapsediyor.

    Philips PowerPro City 9331/07’nin tavsiye edilen satış fiyatı: 699,99 TL+KDV.

    Philips PowerPro City 9332/07’nin tavsiye edilen satış fiyatı: 749,99 TL+KDV.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.