DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    ​Point Bornova’nın Bilim Atölyeleri Ağustos’ta da dopdolu

    ​Point Bornova’nın Bilim Atölyeleri Ağustos’ta da dopdolu
    24.08.2017
    A+
    A-

    Alışveriş ve eğlencenin adresi Point Bornova’nın düzenlediği Bilim Atölyeleri, Ağustos ayında da dopdolu bir program ile çocuklarla buluşuyor. İlki Ağustos ayının ilk Pazar günü gerçekleşen, 20 ve 27 Ağustos Pazar günü de devam edecek olan eğitici atölyeler, tüm katılımcılara ücretsiz!

    İlklerin merkezi olan Point Bornova, çocuklara yönelik düzenlediği eğitici ve öğretici etkinliklerine Ağustos ayında da devam ediyor. Ağustos ayının ilk Pazar gününden itibaren başlayan, 20 ve 27 Ağustos Pazar günleri de devam edecek olan bilim atölyeleri, çocukların hem ufkunu genişletecek hem de hayal güçlerini geliştirme fırsatı sunacak.

    Böceklerin Sihirli Dünyasından, Ateş ve Buz Gösterisine, Uç Uç Havalan Gösterisinden, Su Fabrikasına kadar farklı birçok etkinlikle buluşan çocuklar hem bilimin sınırlarını keşfedecek hem de öğrenecekleri yeni bilgilerle farklı bir deneyim yaşayacak. Sosyalleşme şansı da bulacak olan 3 yaş üzeri çocuklar, yeni arkadaşlar edinerek keyifli bir hafta sonu geçirecek.

    14.0015.0016.00 17.00 ve 18.00 saatlerinde ücretsiz gerçekleştirilecek etkinliklere bilime merak duyan tüm çocuklar davetli.

    Bilim Atölyeleri Ağustos Etkinlik Programı

    20 Ağustos Ateş ve Buz Gösterisi

    27 Ağustos Uç uç Havalan gösterisi

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.