DOLAR 32,5245
EURO 34,8405
ALTIN 2487,374
BIST 9545,73
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    ​Reeder ve CarrefourSA güçlerini birleştirdi

    ​Reeder ve CarrefourSA güçlerini birleştirdi
    11.03.2017
    A+
    A-

    2015 yılında girdiği akıllı telefon piyasasında, etkileyici tasarımlara ve üstün özelliklere sahip akıllı telefon modelleriyle dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Reeder ve Türkiye’nin en büyük perakende market zincirlerinden CarrefourSA güçlerini birleştirdi. Reeder akıllı telefon modelleri artık CarrefourSA mağazalarında da satılacak.
    Reeder akıllı telefonlar artık CarrefourSA’da!
    Türkiye’nin göz dolduran yerli teknoloji şirketi Reeder, pazardaki payını her geçen gün artırmaya devam ederken, yeni satış noktalarıyla birlikte etki alanını genişletmeye devam ediyor. Sabancı Holding ve Carrefour şirketlerinin ortaklığıyla kurulmuş olan Türkiye’nin en büyük market zincirlerinden CarrefourSA, Reeder akıllı telefonlarını marketlerinde satışa sundu.
    4 şubede 3 modelle süreç başlayacak
    Öncelikli olarak İstanbul Merter, Maltepe ve İçerenköy şubeleri ile Bursa Nilüfer şubesinde satışa sunulan P11, P11SE Art ve P11SE akıllı telefon modelleriyle başlayan sürecin, tüm CarrefourSA marketlerine yayılması ve Reeder’ın tüm akıllı telefon ve tablet bilgisayar modellerini kapsaması bekleniyor.
    Reeder Hakkında:
    2009’da Türkiye’yi e-kitap okuyucu ile tanıştıran Reeder/Selekt Bilgisayar 2010 yılında Android tablet modelleriyle pazarda yerini aldı. 2011’de Türkiye’nin ilk 3G’li Android tabletini geliştiren firma, 2012 yılında Türkiye’nin elektronik zincir mağazalarındaki ilk GSM operatörü destekli 3G tablet kampanyasına imza attı. 2013 yılında dünyanın en büyük işlemci üreticisi Intel ile anlaşan ve 2014 yılında Microsoft Named Partner olan Reeder/Selekt Bilgisayar, EMEA (Europe, Middle East, Africa) Bölgesi’nde 2014’ün en çok tercih edilen Intel işlemcili tablet markası oldu.2015’te tanıtımını yaptığı akıllı telefon modelleri ile mobil teknoloji dünyasındaki dinamikleri değiştirmeyi sürdüren Reeder/Selekt Bilgisayar, yenilikçi ürünlerinin yanı sıra kendi içinden yükselen iletişimi gücü ile de kullanıcılarına farklı bir deneyim sunmaktadır. 2016 yılında Global Girişimcilik Derneği Endeavor tarafından Türkiye’den seçilen tek firma olarak Boston’daki uluslararası seçim paneline katılan Reeder/Selekt Bilgisayar, Ernst&Young tarafından desteklenen 10 girişim arasında yer aldı. Yılın en başarılı 40 girişiminin yer aldığı Fortune 40 listesine de giren Reeder/Selekt Bilgisayar, Shenzen ve Hong Kong’dan sonra Boston ve Amsterdam ofisleriyle global marka yolculuğuna devam etmektedir.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.