DOLAR 32,5808
EURO 34,7943
ALTIN 2508,506
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    ​reeder ve Fibabank iş birliği ile akıllı telefonlarda taksit dönemi başladı

    ​reeder ve Fibabank iş birliği ile akıllı telefonlarda taksit dönemi başladı
    13.07.2018
    A+
    A-

    Türkiye’nin en hızlı büyüyen mobil teknoloji markası reeder, Fibabank iş birliği ile hazırladığı yeni kampanyası ile reeder marka akıllı telefonlara aylık 35, tabletlere aylık 25 TL’den başlayan fiyatlarla sahip olmak artık çok kolay. Tek yapmanız gereken reeder. com. tr’ye girip kapıda ödeme imkanı ile 24 aya varan taksitlerle dilediğiniz telefon veya tableti seçmek.

    Bilişim ürünleriyle Türkiye’nin fiyat / performans lideri teknoloji markası olan reeder, Fibabank ile yaptığı iş birliği çerçevesinde telefon ve tablet almak isteyenlere yeni bir fırsat sunuyor. Fibabank iş birliği ile hayata geçirilen kampanyada 400 TL ve üzeri telefon ya da tablet alanlar 24 aya kadar taksitle ödeme seçeneğinden faydalanabilecek. İnternet üzerinden yapılacak kapıda ödeme imkanı olan kampanya ile herkes istediği telefona aylık 35, tablete aylık 25 TL taksitlerle kolayca sahip olabilecek.

    reeder’da herkes için uygun bir ürün var

    reeder’da her beklentiye uygun, herkesi memnun edecek akıllı telefon ve tablet seçenekleri bulunuyor. Kampanya dahilinde alınabilecek ürünler arasında satış rekorları kıran 8 inç ekranlı M8 Plus tablet ve M10 Plus gibi fiziksel klavye desteği olan tablet bilgisayar modelleri de yer alıyor. Ayrıca mobil oyundan vazgeçemeyenlerin en önemli tercihi 6 GB RAM’e sahip olan reeder P12S akıllı telefon ve farklı renk seçeneklerine sahip olan reeder P12 cep telefonu da bu kampanya ile kolay bir şekilde alınabiliyor.

    Taksit kampanyasından kimler faydalanabilir?

    reeder ve Fibabank iş birliği ile hayata geçirilen kampanyadan kredi kullanabilen herkes faydalanabiliyor. Kampanya kapsamında 400 TL ve üzeri tablet ya da telefonları 24 aya kadar taksitle satın alabilirsiniz.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.