DOLAR 32,5555
EURO 34,8998
ALTIN 2435,605
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    ​Sevgilinize sakuranın eşsiz pembesini hediye edin

    ​Sevgilinize sakuranın eşsiz pembesini hediye edin
    12.01.2018
    A+
    A-

    Doğal ve inovatif ürünleriyle doğanın saflığını cildinize taşıyan Thalia Natural Beauty, Sevgililer Günü için harika bir seçenek hazırladı: Sakura Serisi. Bu yıl aşkınızı doğanın mucizevi simgesi ve eşsiz pembesi sakura ile ifade etmeye ne dersiniz?

    Aşk her yerde, aşk her gün ve her an içimizde. Bununla birlikte aşkın kutsandığı gün olan Sevgililer Günü ayrı bir anlam taşıyor. Gücünü doğadan ve teknolojiden alan Akten Kozmetik de bu özel günü kucaklıyor, Thalia Natural Beauty markasının Sakura Serisi’ni sevgiye ve aşka armağan ediyor.

    Thalia Natural Beauty Sakura Serisi’nin ana etken maddesi, Japonların pespembe çiçekleriyle ünlü olan sakura ağacı (kiraz çiçeği). Sevgiliniz sakuranın dokunuşuyla bu Sevgililer Günü’nde her zamankinden daha ışıltılı olacak.

    Şampuan, saç bakım maskesi, vücut losyonu, el kremi, yüz bakım kremi, yüz temizleme köpüğü, yenileyici yüz serumu ve doğal sabun olmak üzere 8 çeşit üründen oluşan Thalia Natural Beauty Sakura Serisi; sevgilinizin güzelliğe bakış açısını değiştirecek ve doğanın mucizevi simgesi sakura ağacının muhteşemliğini cildinde yaşayacak.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.