DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    ​Son Yapı Teknikerleri Trabzon’da

    ​Son Yapı Teknikerleri Trabzon’da
    10.01.2020
    A+
    A-

    Baumit, yapı sektörünü bilinçlendirmek için başlattığı “Baumit Akademi Yollarda” projesiyle, inşaat firmalarına, bayilere, akademisyenlere, yapıya ve yalıtıma ilgi duyan herkese ulaşmayı hedefliyor. Baumit Teknik Danışmanı Ali Germili, eğitim ziyaretlerini bu kez Trabzon’da gerçekleştirdi. Eğitimlerde son yapı teknikleri ve ürünler hakkında bilgiler paylaşıldı. Konuyla ilgili Trabzon Mimarlar Odası Başkanı Gürol Ustaömeroğlu’nun da görüşleri alındı.

    “Baumit Akademi” bir yandan ürünler, uygulamalar, teknikler ve trendler konusunda bilgiler aktarırken bir yandan da merak edilen soruları cevapladı. Aynı zamanda yapı profesyonellerinin hayallerindeki projeleri gerçekleştirmeleri için çözüm yolları sundu. İstanbul, Bartın, Eskişehir, İzmir, Ankara ile başlayan Trabzon ve İzmir’le süren “Baumit Akademi Yollarda” projesi, talepler doğrultusunda rotasını diğer illere çevirmeye devam edecek.

    Trabzon’da gerçekleştirilen ilk buluşmada Baumit yetkili bayisi Tesla Yapı kurucuları ve çalışanlarıyla bir araya gelerek Baumit ürünleri ve ürünlerin uygulama detayları hakkında bilgiler aktarıldı. Gerçekleştirilen sunumlar sonrasında şehrin önemli tarihi ve turistik yerleri ziyaret edildi. Baumit Teknik Danışmanı Ali Germili daha sonra Trabzon Mimarlar Odası Başkanı Gürol Ustaömeroğlu’yla bir araya geldi. Ustaömeroğlu, Trabzon’un yapı ve mimari konusundaki sorunlarını dile getirirken Ali Germili bu sorunların bazıları için çözüm olabilecek ürünlerini anlattı.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.