DOLAR 32,5614
EURO 34,7531
ALTIN 2491,465
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    ​Tarzını arayan İngilizlere de Bellona

    ​Tarzını arayan İngilizlere de Bellona
    31.05.2018
    A+
    A-

    Türkiye’nin tarzı ile öne çıkan mobilya markası Bellona, yurtdışındaki mağazalar zincirine bir yenisini daha ekledi.

    İngiltere’nin Sheffield şehrindeki en prestijli bölgesinde yer alan 830 m2’lik yeni Bellona mağazası, aynı zamanda Kuzey İngiltere de açılan ilk Türk mobilya mağazası olma özelliğini de taşıyor. Sheffield Bellona, İngiltere’nin Leeds, Manchester, Liverpool, Nottingham, Hull ve Doncaster şehirlerine yakın konumu ve büyüklüğüyle Kuzey İngiltere’nin hatta İskoçya’nın en gözde mobilya markası olma yolunda hızla ilerliyor.

    Sheffield Lordlar Kamarası Üyesi Sn. Nazir Ahmed, Sheffield Ticaret ve Yatırım Geliştirme Konseyi Üyesi Sn. Mahir Iqbal, Sheffield Şehir Konseyi Üyesi Sn. Shaffaq Mohammed, mağaza ortakları ve çok sayıda davetlinin katıldığı açılışta, Boydak Dış Ticaret A.Ş.’yi temsilen söz alan Bölge Satış Koordinatörü Tuğrul Karaçelebi ‘Sheffield Bellona bölgedeki Türk ve diğer etnik nüfusun yoğun yaşadığı şehirlere hitap edebilecek bir konumda bulunuyor. Geçen yıllarda daha kuzeyden, İskoçya, Edinburg ve Glasgow’dan Londra mağazalarımıza gelerek ürün talep eden müşterilerimize artık daha yakın ve daha hızlı hizmet sunma imkanı yakalamış olduk” diye konuştu.

    2018 yılına ait tasarımlarının yanı sıra ürün kalitesi ve çeşitliliği ile de daha ilk günden yoğun bir ilgi ile karşılanan Bellona, önümüzdeki dönemde de yeni mağaza ve tarz yaratan dekorasyon ürünleriyle Avrupa’daki büyümesini devam ettirecek.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.