DOLAR 32,3294
EURO 35,0525
ALTIN 2295,409
BIST 9014,12
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    ​Türkiye’nin ilk deneyimsel çocuk eğlence ve kültür merkezi IMAGINEER KIDS açıldı

    ​Türkiye’nin ilk deneyimsel çocuk eğlence ve kültür merkezi IMAGINEER KIDS açıldı
    09.07.2018
    A+
    A-

    Türkiye’nin ilk deneyimsel çocuk eğlence ve kültür merkezi ‘Imagineer Kids’ içerisinde yer alan interaktif aktiviteleri ve sürekli yenilenecek olan alanlarıyla 42 Maslak’ta kapılarını açtı. Çocuklara ve ailelerine farklı bir deneyim sunacak olan Imagineer Kids, eğitici ve eğlenceli bir dünyanın yeni adresi olacak.

    Cartoon Network sergisi Türkiye’de ilk defa Imagineer Kids’ de

    Türkiye’de çocuklarla ilk defa buluşacak olan ‘’Cartoon Network Bilinmeyenler Dünyası’’ sergisi Imagineer Kids’ de çocukları bekliyor. Sergi; çocuklara günlük ve her zaman karşılaştığımız fakat sebebini bilmediğimiz ilginç bilgileri, eğlenceli bir şekilde deneyimleterek öğretiyor. Çocuklar bu sergide bir muz ile DNA’larının yüzde ellisinin aynı olduğunu, saçlarımızın neden beyazladığını, kutup ayılarının aslında siyah olduğunu Power Puff Girls’ün, Ben 10’in, Adventure Time’ın, Gumball’un ve Kafadar Ayılar’ın karakterlerinden öğreniyor.

    Çocukların yepyeni dünyası Imagineer Kids 42 Maslak’ta…

    Imagine (hayal et) ve Engineer (mühendis) kelimelerinin birleşmesinden doğan Imagineer Kids, Türkiye’de bir ilk olarak dijital ve analog dünyayı birleştiren özel konseptleriyle 42 Maslak’ta açıldı.

    Ulusal Tarih Müzesi- Londra, Manhattan Çocuk Müzesi- A.B.D., Miami Çocuk Müzesi- A.B.D., Londra Bilim Müzesi- İngiltere gibi şehirlerin sergi, eğitim, eğlence, kültür ve aile aktivitelerini bünyesinde bulunduran örneklerle; eğlenirken öğrenmeyi odak noktasına alan Imagineer Kids, Türkiye’deki bu eksikliği tamamlamaya gönüllü oluyor. Mekan, yeni bir oluşum olarak, farklı ve özel deneyimsel alanlarda çocuklara modern ve eğlenceli yeni bir dünyanın kapılarını aralıyor.

    Eğitim ve teknoloji eğlenceyle buluşuyor…

    Teknoloji dünyasına doğan, eğlenceyi teknoloji ile bir arada yaşayan çocukların ihtiyaçlarına yönelik tasarlanan bu özel dünyada farklı ünitelerde çeşitli aktiviteler gerçekleşiyor. Çocukların sınırsız hayal gücüne bilim ve teknoloji ile yön veren eğlenceli ve öğretici alanlarıyla geleceğin üretken ve yetenekli bireylerinin yetişmesine katkı sağlayan Imagineer Kids, eğitimi ve eğlenceyi bir araya getiren ‘Edutainment’ konseptiyle 4-12 yaş grubu çocuklara kendi okul müfredatıyla uyumlu ve STEAM (Bilim-Teknoloji-Mühendislik-Sanat-Matematik) eşliğinde eşsiz bir deneyim imkanı sunuyor. 0-3 yaş çocuklara yönelik özel modülleri ile Imagineer Kids her yaştan çocuğa bu muhteşem dünyayı deneyimleme imkanı da sağlıyor. Eğitim ve çocuk pedagojisinde uzman kadronun gözetimi eşliğinde titizlikle hazırlanan özgün içerikleriyle Imagineer Kids’de çocuklar eğlenirken öğreniyor.

    Dünyaca ünlü lisanslı karakterler Imagineer Kids’de…

    Çocukların hayran olduğu dünyaca ünlü lisanslı karakterlerin bir arada bulunduğu özel bir çocuk dünyası olarak tasarlanan Imagıneer Kids; Cartoon Network, Oddbods, DC Comics gibi çok sevilen karakterleri çocuklarla buluşturuyor. Imagineer Kids’de, çocuk ve yetişkinler için sergilerin gerçekleştirileceği sergi alanı, çocuk tiyatroları, doğum günü odaları, özel temalı etkinlik alanları, sevdikleri lisanslı karakterlerle buluşacakları şov sahnesi bulunuyor. Çocukların kostüm karakterlerle birlikte hayal dünyalarındaki gibi doğum günü partileri düzenleyebileceği Imagineer Kids; küçüklerin keşif dünyalarına hitap ederken söyleşilere, atölyelere ve ayrıca iş dünyası içinde eğlenceli kurumsal etkinliklere de ev sahipliği yapıyor. Gün sonunda unutulmayacak birçok deneyim ile alandan ayrılacak aile ve çocuklar bu deneyimi deneyimi yılın her anı yaşayabilecek!

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.