DOLAR 32,5866
EURO 34,8096
ALTIN 2509,901
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    ​Yüzlerce hekim Antalya’da buluşuyor

    ​Yüzlerce hekim Antalya’da buluşuyor
    24.04.2018
    A+
    A-

    Psikiyatrik hastalıkların tedavisi konusundaki yenilikleri bilimsel verilerle paylaşmak üzere dünyadan ve Türkiye’den yüzlerce hekim ve konuşmacı 10. Uluslararası Psikofarmakoloji Kongresi & 6. Çocuk ve Ergen Psikofarmakolojisi Sempozyumu’nda Antalya’da bir araya geliyor. Gloria Kongre Merkezi’nde 25-29 Nisan 2018 tarihleri arasında gerçekleşecek oturumlarda ana tema olarak “Yaşam Boyu Psikiyatri ve Terapötikler” belirlendi.

    Psikiyatrik hastalıkların tedavisi konusunda Türkiye’de düzenlenen en geniş kapsamlı kongresi ve sempozyumu için Psikofarmakoloji Derneği Başkanı Prof. Dr. M. Kemal Sayar şunları söyledi:

    Çözümler sunulacak
    “Beş gün sürecek kongre programı sırasında, seçkin ulusal ve uluslararası konuşmacılar, psikofarmakoloji alanındaki güncel bilgi ve öne çıkan yenilikleri paylaşmanın yanı sıra dirençli olgularda en son yönelimleri interaktif bir şekilde aktaracak, klinisyenlerin günlük uygulamalarda karşılaştıkları zorluklara pratik çözümler sunacak ve biyolojik psikiyatri, nörobilim ve psikiyatrik nörogörüntüleme alanlarındaki güncel gelişmeleri ele alacaklardır. Buna ek olarak farmakolojik olmayan psikiyatri tedavilerini ve bu tedavilerin yönetim standartları ele alan sunum ve tartışmaları programa dahil ederek psikiyatri tedavilerinde entegrasyona katkıda bulunmayı hedefliyoruz.

    Üstün araştırma ödülü verilecek
    Daha önceki kongrelerimizde olduğu gibi seçkin davetli konuşmacılarımız alanlarındaki güncel gelişmeleri konferans, panel, ikili/çoklu tartışmalar ve uydu sempozyumlar aracılığı ile aktaracaktır. İlgili katılımcılarımız içinse çalıştay, uzmanla buluşma ve sertifika kursları düzenlenecektir. Sunum yapmak üzere kabul edilmiş bildiriler SCI-E (Science Citation Index Expanded) dizininde yer alan Psychiatry & Clinical Psychopharmacology Özel Ek Sayısında yayınlanacaktır. Poster jürisi tarafından değerlendirilen ve seçilen üç çalışmaya ise ‘Psikofarmakoloji Derneği Üstün Araştırma Ödülü’ verilecektir.”

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.