DOLAR 32,6064
EURO 34,8062
ALTIN 2512,071
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    1.7 trilyon dolarlık pazarın devleri bu fuarda buluşacak

    1.7 trilyon dolarlık pazarın devleri bu fuarda buluşacak
    08.08.2017
    A+
    A-

    Dünyanın lider fitness ekipmanları üreticisi Life Fitness’ın Türkiye distribütörü EKS Dış Ticaret, sektörün trendlerini belirleyen son teknoloji ürünlerini ‘Spor ve Aktif Yaşam Fuarı’nda sektörün bileşenleri ile buluşturacak. 65 bin katılımcının ziyaret etmesi beklenilen, sektörün en önemli fuarında, bu yılın en ilgi çekici aktivitesinin FIBO’dan sonra ilk kez Türkiye’de bir fuarda sergilenecek olan Life Fitness’ın VR entegre spor teknolojisinin olması bekleniyor.

    14 – 16 Eylül 2017 tarihleri arasında TÜYAP’ta ikincisi düzenlenecek olan ‘Spor ve Aktif Yaşam Fuarı, bu yıl da 1,7 trilyon dolarlık spor ekipmanları sektörünün devlerini ağırlayacak. Fitness endüstrisinin global lideri Life Fitness’ın Türkiye distribütörü EKS Dış Ticaret, bu yıl da 65 binin üzerinde spor tutkununu Life Fitness’ın dünya trendlerini belirleyen son teknoloji ürünleriyle buluşturacak.

    Spor ve Aktif Yaşam Fuarı’na bu yıl ikinci kez katılacaklarını belirten Life Fitness Türkiye-EKS Dış Ticaret Yönetim Kurulu Üyesi Emre Özdeş, “Dünyada 1,7 trilyon dolar ve Türkiye’de 7 milyar dolarlık değere sahip olan endüstrinin en önemli fuarlarından birine, dünyada trendlere öncülük eden fitness ekipmanlarımızla katılıyoruz. Türkiye’de fitness endüstrisinin gelişmesinde önemli rol oynayan Spor ve Aktif Yaşam Fuarı’nda, bu yıl da katılımcı markalar olarak hedef kitlemizle bir araya geleceğiz. Sektörün önemli markalarını, sporseverleri, yatırımcıları ve sağlıklı yaşam tutkunlarını bir araya getirmek için yola çıkan Spor ve Aktif Yaşam Fuarı’nda, yurtiçinden olduğu kadar yurt dışından da gelecek 65 binin üzerinde katılımcı ile bir araya gelmeyi hedefliyoruz” dedi.

    Eğlenceli ve eşsiz bir deneyim: VR ile spor!

    VR deneyimi ile spor teknolojisini Türkiye’ye getiren Life Fitness, fuarda ziyaretçilere VR deneyimi ile spor imkanı da sunacak. Life Fitness’ın şimdiye kadar sadece FIBO’da görücüye çıkardığı VR Experiment Zone’da, sanal gerçeklik teknolojisi ile katılımcılar eğlenceli ve eşsiz bir deneyim yaşayacak.

    Life Fitness Elevation serisi dikey bisiklet ile VR’ı deneyimleyecek olan katılımcılar, spor yaparken 6 farklı oyunu oynayabilecekler.

    Life Fitness Akademi Türkiye olarak fitness eğitiminde ilklere imza atıyoruz

    Emre Özdeş, “Tüm eforunu ürün geliştirmeye ve inovasyona adamış olan markamızın bakış açısını, eğitime de yansıtıp aynı tutumu sergiliyoruz ve bu amaçla; kurumlarca akredite edilmiş ve alanında uzman eğitmenlerce verilecek yeni eğitimlerimiz ve EKS Dış Ticaret Merkez Ofis’teki yeni akademi alanımızla, kabuk değiştirmiş bir Life Fitness Akademi’nin relansmanını da fuarda yapacağız. Sektörün gelişmesi için eğitimin önemimin bilincindeyiz ve liderliğimizi, eğitim alanında da gösteriyoruz. Bu bağlamda, Life Fitness olarak müşterilerimize ve sporculara yardımcı olmak adına gerçek ve değerli çözüm ortaklıkları geliştirme yönünde çalışmalarımız sürecek.” dedi.

    Life Fitness Ailesi’nin yeni üyeleri de fuarda olacak!

    Life Fitness’ın yıl içerisinde aileye eklenen, her biri sınıfında lider olan yeni markaları Cybex ve ICG de ilk kez bu kadar büyük bir organizasyonda, katılımcıların beğenisine sunulacak.

    Hammer Strength Türkiye’nin şampiyonlarını yetiştirecek!

    Tüm dünyada şampiyonların ve şampiyon gibi egzersiz yapmak isteyenlerin tek tercihi Hammer Strength etkileyici performans alanı ve eğlenceli gösterileri ile fuarda, tutkunlarını ve meraklılarını ağırlayacak.

    Fuar, 14-15-16 Eylül 2017 tarihlerinde 10.00 -20.00, 17 Eylül 2017 tarihinde 10.00-19.00 saatleri arasında ziyarete açık olacak.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.