DOLAR 32,4308
EURO 34,4731
ALTIN 2488,841
BIST 9679,8
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    10 milyon Euro yatırımla Avrupa’nın en modern ve en büyük Aloe Vera fabrikası açıldı

    10 milyon Euro yatırımla Avrupa’nın en modern ve en büyük Aloe Vera fabrikası açıldı
    07.03.2018
    A+
    A-

    Avrupa’nın kozmetik devi LR Health & Beauty ilkleri gerçekleştirmeye devam ediyor. Yaklaşık 650 bin aktif iş ortağıyla, Türkiye’nin en başarılı doğrudan satış şirketlerinden biri olan LR Health & Beauty, bir rekora daha imza atarak Avrupa’nın en modern Aloe Vera ile üretim yapan fabrikasının açılışını gerçekleştirdi. LR Health & Beauty, çok sevilen Aloe Vera Jel içeceklerini kendi tesislerinde üreterek sektörün standartlarını yükseltiyor.

    Dünyanın en büyük Aloe Vera üreticilerinden birisi olan LR Health & Beauty 33 yıllık engin tecrübesine, Avrupa’nın en modern Aloe Vera ile üretim yapan fabrikasını ekledi. Binlerce yıldır şifalı bitki olarak tanınan Aloe Vera içeren patentli bakım ürünlerine sahip LR, 15 yılı aşkın zamandır Aloe Vera ürünleri geliştirerek üretimini yapıyor. Şeffaflığa büyük önem veren LR’ın yeni kurulan fabrikasında üretim süreci bir tarafı camla kaplı “Skywalk” ismi verilen alanda canlı olarak izlenebiliyor. İzleyiciler karışımın hazırlanmasından, dolum ve ambalaj işlemine kadar tüm aşamalar hakkında bilgi alabiliyor. Almanya’nın Ahlen şehrinde yer alan fabrikada yılda yaklaşık 12 bin ton Aloe Vera yaprağından 7 milyon litre jel içecek üretiliyor.

    Aloe Vera fabrikası için 10 milyon Euro yatırım yapıldı!

    Açılış sonrası kısa bir değerlendirmede bulunan LR Health & Beauty Türkiye Genel Müdürü Ö. Barış Turan, “LR olarak Ar-Ge çalışmalarımız ile tüm dünyada Aloe Vera üretiminde yeni standartlar belirliyoruz. Bugün Avrupa’nın en büyük Aloe Vera ile üretim yapan fabrikasını açmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Toplam 4.000 metrekarelik alanda yer alan üretim tesisi için yaklaşık 10 milyon Euro yatırım yapıldı. Kalite bizim için en öncelikli konu, en yüksek hijyen standarlarını göz önünde bulundurarak işlemlerimizi yürütüyoruz; bunu gösterebilmek için üretim alanlarımızda şeffaflığı benimsedik. Türkiye’den bağımsız iş ortaklarımızı fabrikamıza davet ederek üretim aşamalarını canlı olarak izleyebilmelerini sağladık. Giriş kontrolleri, geçitler, havalandırma sistemleri ve partikül filtreleri gibi konularda yüksek Avrupa standartlarını karşılayabilmek için inşaat çalışmaları büyük titizlikle yürütüldü. Yalnızca modern makine parkuruna 4,5 milyon Euro yatırım yapıldı. Aloe Vera Jel içeceklerin üretimi için karıştırma makinesi ve depolama tankları özel olarak imal edildi ve hiçbir şey seri üretimden getirilmedi. Açılışla beraber Türkiye’deki bağımsız iş ortaklarımızın da motivasyonu arttı, onlara en iyi hizmeti vermek için yüksek gayretle çalışmaya devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.