DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    11 farklı kampanyayı Babacan kampanyada buluşturdu

    11 farklı kampanyayı Babacan kampanyada buluşturdu
    26.04.2018
    A+
    A-

    Güvenilir ve kaliteli konut projeleriyle sektöre ilkleri kazandıran Babacan Holding, gayrimenkul sektöründe bir ilke daha imza atarak sektörün en çok beğenilen 11 kampanyasını Babacan kampanya’da buluşturuyor. Port Royal, Palace, Premium, Suites projelerinin yanı sıra ticari projeleri de hedef alan dev kampanyada; yüzde 0 faizden 0 peşinata kadar birbirinden farklı 11 ödeme planı sunuluyor. Projelere ait gerçek daire fiyatlarının ve ödeme planlarının bulunduğu sitede 1+1’ler 289 bin liradan, ödeme planına göre değişen taksitler ise 2.750 liradan başlıyor.

    İmzasını taşıyan projeler aracılığıyla yatırımcıları güvenilir ve yüksek katma değer sağlayan projelerle buluşturan Babacan Holding,sektörde benzeri olmayan kampanyalara imza atmayı sürdürüyor. Port Royal, Palace, Premium, Suites ile ticari projeleri için, sektörün en beğenilen 11 kampanyasını bir araya getiren Babacan Holding, yatırımcıların güvenilir konuta bütçelerini zorlamayacak şekilde ulaşmalarına olanak sağlıyor. 1+1 daire fiyatlarının 289 bin TL’den başladığı Babacan Kampanya web sitesinde ödeme planı ve projeye göre değişen taksitler iste 2.750 liradan başlıyor.

    Sektörde ilk “Outlet”

    Babacan kampanya ile yatırımcıları kendi ödeme planlarını oluşturabilecekleri, yüzde 0 faizli ya da peşinatsız uzun vadeli ödeme planlarıyla buluşturuyor. Babacankampanya. com web sitesi üzerinden gerçekleştirilen kampanya, tüm Babacan projelerindeki ürünleri bir araya topladığı gibi, sektörde ilk defa oluşturduğu outlet bölümüne avantajlı daire seçeneklerini dahil ederek yatırımcılara ucuza konut sahibi olma ayrıcalığı tanıyor.

    Yatırımcıların bütçesini sarsmayan en ‘Babacan’ kampanya!

    Babacan kampanya aracılığıyla 11 farklı kampanyayı aynı anda sunarak tarihi bir kampanyaya Babacan Holding imzası attıklarını vurgulayan Babacan Holding CEO’su Mehmet Babacan,“Güvenilir ve kaliteli konut projelerimizle sektöre ilkleri kazandırırken, sunduğumuz kampanyalarla da yatırımcılarımızı güvenilir konutla buluşturuyoruz. Onların bütçesine uygun cazip ödeme fırsatlarıyla Babacan Holding ailemizi hızla genişletiyoruz. Bu kapsamda sektörün en çok beğenilen 11 kampanyasını bir araya getirdiğimiz Babacan kampanya ile gayrimenkul ve inşaat sektörüne tarihi bir fırsat sunarken, ekonomimize de yüksek katma değer kazandırmayı hedefliyoruz” şeklinde konuştu.

    Seç, beğen, ödeme planı yap…

    Babacan Holding olarak Babacan kampanya ile yatırımcıların bütçelerine göre farklılaşan birbirinden cazip ödeme planı sunduklarının altını çizen Mehmet Babacan, “0 faizliya da 0 peşinatlı, artan ödemeli ya da ara ödemeli cazip ödeme planları gibi fırsatlardan oluşan kampanyamızı kendi içimizde sunduğumuz iç finansman modelimizle de destekliyoruz. Yatırımcılarımız kampanya dahilinde ödeme planlarını kendi bütçelerine göre belirleyebiliyor. İstediği peşinatı ödeyerek, bütçesine göre belirlediği taksitleri, istediği vadelere yayabiliyor” diye belirtti.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.