DOLAR 32,5475
EURO 34,9861
ALTIN 2423,846
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    11 Kasım Ağaçlandırma Seferberliği’ne bir destekte Birikimevim’den

    11 Kasım Ağaçlandırma Seferberliği’ne bir destekte Birikimevim’den
    13.11.2019
    A+
    A-

    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın geçtiğimiz günlerde ilan ettiği “11 Kasım Ağaçlandırma Seferberliği Günü” kapsamında 11 milyon fidan toprakla buluştu ve can suyu verildi.  Tasarrufa dayalı faizsiz finansman sektörünün önemli oyuncularından Birikimevim, onlarca fidan ekimiyle bu seferberliğe destek verdi. Birikimevim fidan dikimini, Down Cafe’de çalışan Down Sendromlu, Otizimli ve Konuşma Bozukluğu olan gençlerle birlikte gerçekleştirdi. 

    Cumhurbaşkanı Erdoğan, “11 Kasım Ağaçlandırma Seferberliği” kapsamında bir genelge yayınlayarak, her yıl 11 Kasım gününün “Milli Ağaçlandırma Günü” olarak kutlanacağını belirtti.  Bu kutlama 11.11.2019 tarihinde saat 11.11’de 11 milyon fidanın toprakla buluşmasıyla start aldı. Sürdürülebilir bir dünya için gerçekleştirilen bu projeye Birikimevim,  onlarca fidan dikimiyle destek oldu.

    Geleceğe nefes olmak ve gelecek kuşaklara daha yaşanabilir bir dünya bırakmak için tüm iş süreçlerini yöneten Birikimevim, Down Cafe’de çalışan Down Sendromlu, Otizimli ve Konuşma Bozukluğu olan gençler ile birlikte fidan dikimi gerçekleştirdi. Gençlere toprak sevgisini aşılamayı da hedefleyen kampanya kapsamında renkli görüntüler yaşandı. Çevre bilinci ve duyarlı sosyal sorumluluk çalışmaları ile dikkatleri üzerine çeken Birikimevim, doğaya ve gelecek nesillere emanet edeceğimiz milli mirasımızı ne kadar önemsediğini de gözler önüne serdi.

    “Sürdürülebilir bir dünya için hepimiz çalışmalıyız”

    Konuya ilişkin açıklamada bulunan Telli Grup Yönetim Kurulu Başkanı Osman Telli, daha iyi bir dünya ve daha mutlu yarınlar için bu projeye destek verdiklerini söyledi. 11 milyon fidan seferberliği ile Türkiye’nin dört bir yanında yapılan bu etkinliğe kayıtsız kalmadıklarını dile getiren Telli, sürdürülebilirlik ve çevre bilincini var oldukları tüm sektörlerde ön şart olarak kabul ettiklerinin altını çizdi. İklim değişikliğinin artık görmezden gelinmeyecek bir boyuta ulaştığını anımsatan Telli, sürdürülebilir bir dünya için herkesin taşın altına elini koyması gerektiğini belirtti.

    Öte yanda fidan dikiminde Down Sendromlu, Otizimli ve Konuşma Bozukluğu olan gençler ile bir araya gelen Sarıyer Kaymakamı Mehmet Özer de böyle bir farkındalık çalışmasıyla seferberliğe katılan Birikimevim yetkililerine teşekkür etti.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.