DOLAR 32,3235
EURO 35,0768
ALTIN 2282,245
BIST 9008,55
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    12 milyon aşçının kalbi CNR Food’da atacak

    12 milyon aşçının kalbi CNR Food’da atacak
    01.05.2020
    A+
    A-

    Dünya gıda sektörünün merakla beklediği CNR Food İstanbul Fuarı, bu yıl dünyaca ünlü şef Thomas A. Gugler’i ağırlayacak. 107 ülkeden tüm seviyede 12 milyonun üzerinde aşçıyı temsil eden Dünya Aşçılar Birliği (WACS) Başkanı Thomas A. Gugler, fuarda “Global Trendler ve Sürdürülebilirlik” başlıklı bir sunum yapacak. Ünlü şef, paylaşımında 35 yıllık kariyer yolculuğunun yanı sıra dünya mutfak standartlarının korunması ve geliştirilmesine yönelik önemli açıklamalarda bulunacak.

    CNR Holding kuruluşlarından İstanbul Fuarcılık tarafından, Türkiye Gıda ve İçecek Federasyonu (TGDF), Tüm Gıda Dış Ticaret Derneği (TÜGİDER) ve Tarım Ürünleri Hububat Bakliyat İşleme ve Paketleme Sanayicileri Derneği (PAKDER), Gıda ve İhtiyaç Maddeleri Denetleme ve Sertifikalandırma Araştırmaları Derneği (GİMDES) işbirliği, Ticaret Bakanlığı ve KOSGEB desteğiyle organize edilen CNR Food İstanbul – Gıda ve İçecek Ürünleri, Gıda İşleme Teknolojileri Fuarı, 2-5 Eylül 2020 tarihleri arasında CNR Expo İstanbul Fuar Merkezi’nde kapılarını ziyaretçilerine açmaya hazırlanıyor. Birbirinden renkli etkinliklerin de yer alacağı fuarın bu yılki onur konuğu ise Dünya Aşçılar Birliği (WACS) Başkanı Thomas A. Gugler.

    “Global Trendler ve Sürdürülebilirlik” başlıklı sunum yapacak

    80.000 metrekarelik alanda yaklaşık 20 ülkeden 2.000’in üzerinde markaya ev sahipliği yapacak olan CNR Food İstanbul Fuarı, katılımcı ve ziyaretçilerin ilgisini çekecek birbirinden özel etkinliklere de sahne olacak. Dünyanın dört bir yanından sektör temsilcilerini tek çatı altında buluşturacak fuarın bu yılki sürpriz ismi ustaların ustası ünlü şef Thomas A. Gugler. Dünya Aşçılar Birliği (WACS) Başkanlığı göreviyle 107 ülkeden tüm seviyede 12 milyonun üzerinde aşçıyı temsil eden ünlü şef, fuarda yapacağı “Global Trendler ve Sürdürülebilirlik” başlıklı sunumunda aşçılık mesleğindeki kariyer yolculuğunun yanı sıra dünya mutfak standartlarının korunmasını ve geliştirilmesine yönelik önemli bilgiler paylaşacak.

    35 yılda 178 uluslararası ödülün sahibi

    35 yılık kariyer yolculuğuna 178 uluslararası ödül sığdıran Thomas A. Gugler, beş yıldızlı oteller ve gurme restoranlardan hastanelere, havayollarından üniversitelere kadar gıdanın var olduğu hemen her alanda görev aldı. 9 dili akıcı bir şekilde konuşabilen ünlü şef, dünyada “Milyonlarca Şefi Yöneten Adam” olarak biliniyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.