DOLAR 32,4761
EURO 34,9475
ALTIN 2439,426
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    124 yıllık yolculuğun en hoş duraklarından biri: Atelier Rebul İstinyePark

    124 yıllık yolculuğun en hoş duraklarından biri: Atelier Rebul İstinyePark
    04.12.2019
    A+
    A-

    Eczacılık geleneğinden doğan, 124 yıllık mirasla Türkiye’de ve dünyada hızla büyümeye devam eden ATELIER REBUL; Türkiye’nin en prestijli AVM’lerinden İstinyePark’taki görkemli mağazasının kapılarını açtı.

    Nesillerdir süregelen bilgi birikimi ve deneyimi sayesinde, doğanın saflığını bir sanatçı hassasiyetiyle işleyen, güzelliği ve sağlığı bilimsel uzmanlıkla bir araya getiren Atelier Rebul, Türkiye’deki 21. mağazasını açtı. Geçmiş ve günümüzü harmanlayan marka, sağlık ve güzellik atölyesi konseptiyle büyümeye devam ediyor.

    Sıcaklık ve rahatlığın atölye ruhu ile dengeli kompoziyonu, miras ve geleneklerine olan bağın titiz vurgusu, İstinyePark konumuna özel modern dokunuşlar ve gelişen tasarım yaklaşımı ile bir araya geldi. Konsepti ile içeriye girildiği anda büyüleyen mağazanın her noktasında, tartışmasız Atelier Rebul tadını alıyorsunuz ancak her noktada ayrıca sunulan o konuma özel bir tat daha var; İstinyePark mağazasındaki kişiye özel servis bölümü de böyle… Seçeceğiniz kokudaki kolonyayı, geri dönüşümü de destekleyen şişelere doldurup, dilediğiniz mesaj ve isimle kişiselleştirebilirsiniz. Bu kişiye özel servis alanı, tam da eski Rebul Eczanesi’nden hatırladığımız bir deneyim aslında. Ayrıca bu özel bölümde Atelier Rebul’un çok sevilen zamansız İmza Koleksiyonu kokularını, isminize özel hazırlanmış parfüm şişenize yeniden dolum yaptırarak, hem ekonomik, hem de çevreci yaklaşımıyla sürdürülebilirliğe destek veriyorsunuz. Konsepti, tasarımı ve servis anlayışıyla ortaya çıkan bu mağaza, bir mekân tasarımından çok, bir markanın özenli, hedeflerine odaklanmış yolculuğunun en hoş duraklarından biri.

    Atelier Rebul koleksiyonlarında yer alan kolonya, parfüm, vücut bakım ürünleri, ev parfümleri, mumlar, cilt ve saç bakım ürünleri için doğal ve toksin içermeyen içerikleri, dünyanın her köşesinden özenle seçerek bir araya getirmeye, güzellik ve sağlık tutkunlarıyla buluşturmaya devam ediyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.