DOLAR 32,5979
EURO 34,8122
ALTIN 2496,956
BIST 9472,57
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    14 Şubat Sevgililer Günü’nde BTicino’dan mücevher ışıltısı

    14 Şubat Sevgililer Günü’nde BTicino’dan mücevher ışıltısı
    14.02.2018
    A+
    A-

    14 Şubat Sevgililer Günü’nde sevdiklerine farklı bir sürpriz yapmak isteyenler Legrand’ın Axolute Swaroski serisi ile yaşam alanlarına ‘mücevher’ ışıltısı katıyor. Legrand’ın Axolute Swaroski serisi; estetik tasarımlı her biri el yapımı ustalıkla harmanlanan anahtar prizlerini kullanıcılarının beğenisine sunuluyor.

    Modern İtalyan tasarımıyla teknolojinin buluştuğu BTicino’nun Axolute Swarovski serisi, Swarovski ışıltısını duvarlara yansıtıyor. Zarafet ve çekiciliği bünyesinde barındıran Axolute’un Swarovski serisi, Axolute mekanizmalarını eşsiz ve mükemmel bir stille buluşturuyor.

    Swarovski taşlarının ışıltısı ve Axolute zarafetinin mükemmel uyumu

    Dekorasyonun en önemli unsurlarından biri olan renkleri ışıltılı tasarımlarıyla harmanlayan Bticino, sezon trendleriyle birlikte yaşam alanlarında değişiklik yapmak isteyenlerin beğenisini kazanıyor. Swarovski taşlarının ışıltısı ve Axolute zarafetinin bir araya gelmesiyle duvarlarda yerini alan BTicino, ışıltıyı sevenlerin bir numaralı tercihi oluyor.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.