DOLAR 32,3233
EURO 35,1077
ALTIN 2303,152
BIST 9079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    14 Şubat’ta sevgilinize kalpten bir duvar örün

    14 Şubat’ta sevgilinize kalpten bir duvar örün
    29.01.2018
    A+
    A-

    Duvar dekorasyonunda yenilikçi ürünler geliştiren Dekorawall, 14 Şubat Sevgililer Günü‘nde eşine ya da sevgilisine özel bir armağan vermek isteyenlere özel seçenekler sunuyor.

    Dekorasyon dünyasına yenilikçi ürünlerle giren Dekorawall, yaşam alanlarında farklılık arayan kullanıcılara yönelik duvar panelleriyle göz dolduruyor. 14 Şubat Sevgililer Günü için özel seçenekler sunan Dekorawall, üç boyutlu yapısı ve doğal taş/tuğla desenlerini yansıtan tasarımı ile dekore edildikleri yaşam alanlarına çarpıcı bir derinlik kazandırıyor. Dekorawall yetkilileri, 14 Şubat‘ta sevgilisine kalpten bir duvar örmek isteyenlerin, kırmızı panellerle diledikleri mekana arzu ettikleri şekli vermelerinin mümkün olduğunu kaydediyor.

     

    Dekoratif, fonksiyonel ve şık

    Şık görünümleriyle dekorasyonda yeni bir trend başlatan Dekorawall, oturma odası, çocuk odası, mutfak ve salon gibi yaşam alanlarına sıcak ve çekici bir görünüm kazandırmayı başarıyor. Dekorawall duvar panelleri, esnek olmaları nedeniyle kıvrımlı alanlara rahat uygulanabiliyor, kolay kesilip eklenmesi sayesinde doğal taş veya tuğla deseni uygulamak isteyip uygulayamayan ya da inşaat ve boya kirliliği ile uğraşmak istemeyenlere ideal bir seçenek sunuyor. Yüksek ısı ve ses yalıtımı da sağlayan duvar panelleri, aynı zamanda fonksiyonel bir ürün olarak öne çıkıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.