DOLAR 32,5587
EURO 34,8913
ALTIN 2427,703
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Emaar Square Mall’da 30 gün sürecek etkinlikler devam ediyor

    Emaar Square Mall’da 30 gün sürecek etkinlikler devam ediyor
    01.05.2017
    A+
    A-

    Anadolu Yakası’nın yepyeni bir yaşam alanı Emaar Square Mall açıldı. Açılışa, Giant Dolls ve Dream Parade ekibi, Avustralya’dan gelen dev timsahlar damgasını vurdu. Moda, gastronomi ve ve eğlencenin kalbinin attığı Emaar Square Mall’da, 30 gün sürecek etkinlikler ziyaretçilerini bekliyor.

    İstanbul’dan ilham alınarak tasarlanan ve dünyanın en önemli markalarına ev sahipliği yapan Emaar Square Mall, alışveriş, eğlence ve gastronominin “en”lerini bir kerede ve bir karede bir araya getiriyor.

    28 Nisan Cuma günü kapılarını açan alışveriş merkezi üç gün boyunca misafirlerini çiçeklerle ve özel gösteri ekipleriyle festival ortamında karşıladı. Giant Dolls ile 3 dev canlı bebek alışveriş merkezinin açık alanında gezerek ziyaretçilerle fotoğraf çekildi. Dream Parade keyifli bir görsel şölen sundu.

    Müzikle sanat bir arada

    Müziği, alışveriş ve eğlence ile buluşturan Emaar Square Mall bir ay boyunca birbirinden önemli sanatçıları da ağırlayacak.
    3 Mayıs Çarşamba Özge Fışkın,
    6 Mayıs Cumartesi Burhan Öçal & Trakya All Stars,
    13 Mayıs Cumartesi Bülent Ortaçgil,
    17 Mayıs Çarşamba Evren Can Gündüz,
    20 Mayıs Cumartesi Fatma Turgut
    24 Mayıs Çarşamba Pinhani

    AVM ziyaretçilerine ücretsiz atölye etkinlikleri
    2 Mayıs itibariyle her Salı, Perşembe ve Cumartesi günleri ücretsiz Square Atelier workshoplar katılımcılarını bekliyor. Dileyen ziyaretçiler öncesinde www.emaarsquaremall.com websitesinden yapacakları kayıt ile ‘Mum Atölyesi’, ‘Analog Fotoğrafçılık’, ‘Terrarium Atölyesi’, ‘Smoothie Atölyesi’ gibi atölyelere katılım sağlayıp becerilerini geliştirebilecek.

    Ünlülerden çarpıcı bir sergi
    Emaar Square Mall Mayıs ayında sıra dışı bir sergiye de ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. İstanbul My (Neon) Love isimli sergide, Burcu Esmersoy, Arzu Kaprol, Didem Soydan, Ece Sükan, Joana Kohen, Koray Birand, Zeynep Tosun ve Onur Baştürk’ün İstanbul’u neon ışıklarla kendi İstanbul’unu sergilediği eserler 11 Mayıs – 7 Temmuz 2017 tarihleri arasında ziyaretçileri bekliyor.

    7’den 70’e
    Etkinlik programında çocuklar da unutulmadı. 4 yaş itibariyle, çocuklara ‘Mini Zone’da ücretsiz atölyeler düzenlenirken, ‘Mini Sahne’de ise birbirinden eğlenceli çocuk oyunları miniklerle buluşuyor. Atölye çalışmalarından ilki; 29 Nisan 12:00-14:00 saatleri arasında gerçekleşen tahta oyuncak yapımı atölyesi. Mini Sahne ise perdesini 29 Nisan Cumartesi 13:00’te ‘Çizmeli Kedi’, 30 Nisan Pazar 13:00’te ‘Pamuk Prenses ve Yedi Cüceler’ oyunu ile açıyor.

    Emaar Türkiye Hakkında:
    Dünyanın önde gelen gayrimenkul geliştirme şirketlerinden Emaar Properties PJSC, alışveriş merkezleri ve perakendenin yanı sıra, turizm, konaklama ve eğlence sektörlerindeki yetkinlikleriyle tanınıyor. 25 milyonu Birleşik Arap Emirlikleri’nde (BAE) toplam 190 milyon m2 arazi stoğuna sahip. Dünyanın en yüksek binası Burj Khalifa ile en büyük alışveriş ve eğlence destinasyonu The Dubai Mall gibi ikonik işlere imza atan Emaar Properties, farklı yaşam tarzlarını üst düzey bir yaklaşımla bir araya getiren iş modeliyle, 20 yıldır dünya çapında gayrimenkul projeleri geliştiriyor.
    İş modelini, BAE’nin dışına çıkararak Ortadoğu, Kuzey Afrika, Hint Yarımadası, Güney Asya, ABD ve Avrupa’ya taşıyan Emaar Properties, iştiraki Emaar Türkiye aracılığıyla 2006 yılından bu yana ülkemizde de faaliyet gösteriyor. Türkiye’ye 2,5 milyar doların üzerinde yatırım yapan şirketin ilk projesi, Büyükçekmece Gölü ve Marmara Denizi’nin muhteşem manzarasına sahip 500 konutluk Toskana Vadisi oldu. Geçtiğimiz yıl Rixos’la birlikte Antalya’da The Land of Legends projesini hayata geçirdi. Emaar Square ise Emaar Properties’in Türkiye’ye güvenini temsil eden dev bir karma proje. Projede, alışveriş ve yaşam merkezi Emaar Square Mall’un yanı sıra, binin üzerinde konut ve kiralanabilen ofisler de bulunuyor. Emaar’ın geliştirdiği markalardan The Address Hotel ise 2018’de hizmete girecek.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.