DOLAR 32,3289
EURO 35,0921
ALTIN 2298,889
BIST 9042,53
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    16. Unilever Ideatrophy Axe ile başladı

    16. Unilever Ideatrophy Axe ile başladı
    12.10.2017
    A+
    A-

    Üniversite öğrencilerine hem iş dünyasının zorlu koşullarına hazırlanma hem de pazarlama alanında farklı konularda kendilerini geliştirme ve deneme fırsatı veren Unilever IdeaTrophy’nin 16’ıncısı başladı.

    Üniversitelerin lisans ve yüksek lisans öğrencilerinin gerçek iş hayatının zorlukları ile tanışması ve pazarlama alanında yeni beceriler kazanmasını hedefleyen Unilever IdeaTrophy bu yıl 16. kez düzenleniyor. Her yıl farklı bir Unilever markasının sahiplendiği yarışmanın bu yılki markası ise Axe oldu. Katılmak isteyenlerin yaratıcı sihirlerini ortaya koyacakları yarışma birbirinden keyifli üç aşamadan oluşuyor. Yarışmanın resmi websitesi www. ideatrophy. com adresinden 22 Ekim’e kadar yapılabilecek başvurular sonrasında yarı final ve efsanevi Final Kampı ile devam ediyor. Unilever IdeaTrophy’de yarışmacılar önceki yıl olduğu gibi bu yıl da bireysel olarak yarışmaya başvurabiliyor.

    Unilever Türkiye Yönetim Kurulu tarafından Final Kampı’nda belirlenen bir takım Londra düzenlenen Unilever Future Leaders League’de Türkiye’yi temsil etme, Unilever’de staj yapma ve MacBook Air, iPad, iPhone gibi ürünlerin de aralarında olduğu ödülleri kazanma şansını yakalıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.