DOLAR 32,3159
EURO 35,0981
ALTIN 2298,455
BIST 9045,14
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    17. Kadıköy Belediyesi Tiyatro Festivali başladı

    17. Kadıköy Belediyesi Tiyatro Festivali başladı
    05.07.2019
    A+
    A-

    Kadıköy Belediyesi’nin her yaz merakla beklenen ve ücretsiz olarak düzenlenen Tiyatro Festivali başladı. Bu yıl 17’incisi düzenlenen Kadıköy Belediyesi Tiyatro Festivali “Çiçekçi Sokağı Cinayeti” adlı oyun ile başladı.

    “ÇİÇEKÇİ SOKAĞI CİNAYETİ” SAHNELENDİ

    Selamiçeşme Özgürlük Parkı Amfi Tiyatro’da düzenlenen festival kapsamında 14 oyun seyirciyle buluşacak. Festivalin açılışı Kedi Sahne Sanatları’nın hazırladığı “Çiçekçi Sokağı Cinayeti” ile gerçekleşti. Hakan Altıner’in yönettiği, Altan Gördüm, Deniz Türkali, Özdemir Çiftçioğlu, Damla Cercisoğlu, Gökmen Kasabalı, Berkay Şengil, Sadi Özen’in oynadığı oyunu 1100 kişi izledi.

    “KADIKÖY KÜLTÜR SANAT BAŞKENTİ NOKTASINA GELDİ”

    Festivalin açılış gününde “Çiçekçi Sokağı Cinayeti” adlı oyunu izlemeye gelen Kadıköy Belediye Başkanı Şerdil Dara Odabaşı “Kadıköy Tiyatro Festivali artık geleneksel hale geldi. Sezonun en iyi oyunlarını burada ücretsiz olarak sergileyeceğiz. Kadıköy İstanbul’un kültür sanat başkenti noktasına geldi. Kadıköy Belediyesi de burada bir yol gösterici, bir yer sağlayıcı noktasında. Kadıköy’de hemen her gün bir oyun var. Ben bundan çok mutluyum. Bunun daha da artması için elimizden geleni yapacağız” dedi.

    ÜCRETSİZ FESTİVAL

    İki hafta sürecek festivalde tüm oyunlar saat 21.00’de başlayacak ve ücretsiz sahnelenecek. Oyunların davetiyeleri her oyunun etkinlik günü saat 14.00-18.30 arası Kadıköy Belediyesi’nin Caddebostan Kültür Merkezi, Kozyatağı Kültür Merkezi, Süreyya Operası ve Halis Kurtça Çocuk Kültür Merkezi gişelerinden alınabilecek.

    FESTİVALDE SAHNELENECEK OYUNLAR ŞÖYLE:

    2 Temmuz Salı: Açık Aile / Tiyatro Yeniden

    3 Temmuz Çarşamba: Tamamla Bizi Ey Aşk /Ali Poyrazoğlu Tiyatrosu

    4 Temmuz Perşembe: Komik Gazino / Metin Zakoğlu Tiyatrosu

    5 Temmuz Cuma: Nereden Nereye / Sgm Sahne Gösteri Müzik Yapım

    6 Temmuz 2019 Cumartesi: Kader Can /Bam Tiyatro

    7 Temmuz Pazar: Merhaba / Dostlar Tiyatrosu

    8 Temmuz Pazartesi: Şen Makas / Tiyatro Kare

    9 Temmuz Salı: Hakikat, Elbet Bir Gün / Tiyatro D22

    10 Temmuz Çarşamba: Üçü Bir Arada /İstanbul Halk Tiyatrosu

    11 Temmuz 2019 Perşembe – Hikayeler Sabahattin Ali / Rivayet Radyosu Yayına Başladı

    12 Temmuz Cuma: Teftişör / Tiyatro Adam

    13 Temmuz Cumartesi: Yalnızlar Kulübü / B Planı & Toy

    14 Temmuz Pazar: Tırnak İçinde Hizmetçiler / Tiyatro Hemhâl

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.