DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    18. Göcek Yarış Haftası’nı Palmiye birincilikle tamamladı

    18. Göcek Yarış Haftası’nı Palmiye birincilikle tamamladı
    08.06.2017
    A+
    A-

    Palmiye’nin sponsoru olduğu “Palmiye Ekibi” 15-18 Mayıs 2017 tarihleri arasında gerçekleştirilen 18. Göcek Yarış Haftası’ndaki yelken yarışlarında başarısıyla beğeni topladı.

    18. Göcek Yarış Haftası’nda gerçekleştirilen yelken yarışlarında, ulusal ve uluslararası birçok farklı ülke bayrağı taşıyan 37 tekne, 4 gün süresince Göcek Koyları ile Fethiye Körfezini renklendirdi ve yaklaşık 350 yelkenci sıcak yazın habercisi hava koşullarında yaza merhaba dedi.

    Bavaria 41 tipi Baydeniz isimli teknesi ile yarışan ve tamamı Almanlardan oluşan 6 kişilik “Palmiye Ekibi”, 4 gün boyunca katıldığı 5 yarışmada 4 birincilik ve 1 ikincilik kazanarak tüm yarışmaların genel birincisi oldu.

    Palmiye Ekibi’nin katıldığı yarışlar ve aldığı dereceler;

    1. gün(15.05.2017 (ERGO-Cup) – birincilik,
    2. gün 1.yarışma(D-Marin Göcek Cup) – birincilik ve 2. yarışmada (Serenity Yachting Cup) – ikincilik,
    3. gün (METRO Toptanci Market Cup) – birincilik,
    4. gün (W Collection Cup) – birincilik ve yarışların genel birincisi olarak 18. Göcek Yarış Haftası’nı başarıyla tamamladı.

    Palmiye, dış mekanda iç mekan rahatlığını sağlayan ve 4 mevsim kullanılabilen pergola, cam, tente ve gölge sistemlerinin üretimi ve montajının yanı sıra sunduğu yenilikçi mimari çözümler sayesinde trendleri belirliyor. Palmiye üretiminde tasarım, mühendislik ve mimari alana yoğunlaşırken ürünlerinde teknolojinin insanlara sağladığı tüm kolaylıkları kullanmaya özen gösteriyor. Tasarım konusunda açık görüşlü ve yenilikçi bakış açısına sahip Palmiye dünyaca ünlü, başarılı mimarların ve tasarımcıların düşünce ve hislerini hayata geçirdikleri eşsiz ürünler ile sıra dışı çözümlerin adresi oluyor.

    Alanında birçok “ilk”e imza atan Palmiye, 6 kıtada kendi bölge müdürlükleri, ofisleri ve alternatif satış kanalları ile birçok ülkede faaliyet gösteriyor.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.