DOLAR 32,5856
EURO 34,7825
ALTIN 2509,278
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    ERA Gayrimenkul Antalya’da ziyaretçileri ağırlayacak

    ERA Gayrimenkul Antalya’da ziyaretçileri ağırlayacak
    17.05.2017
    A+
    A-

    ERA Gayrimenkul Türkiye, 18-21 Mayıs tarihleri arasında ‘Antalya Bayilik Fuarı – Franchise Expo Eurasia Fuarı’nda ziyaretçilerini ağırlayacak. Dünyanın en büyük franchise firmaların katılacağı fuarın hem ülke, hem de Antalya ekonomisine katkı sağlaması hedefleniyor.

    Kurulduğu günden bugüne sektöre getirdiği yenilik ve yarattığı katma değerle adından söz ettiren ABD merkezli global gayrimenkul danışmanlık markası ERA Gayrimenkul Türkiye, katılacağı ‘Antalya Franchise Expo Eurasia Fuarı’nda ziyaretçilerini ağırlayacak.

    ‘Ege, Akdeniz ve İç Anadolu bölgelerinin buluşma noktası’ mottosuyla kapılarını ziyaretçilerine açacak fuara başta Kuveyt, Yemen, İngiltere, Irak ve İran olmak üzere dünyanın dört bir yanından ziyaretçi ve yatırımcının katılımı bekleniyor.

    Yiyecek içecek sektöründen gayrimenkul sektörüne, eğitim sektöründen derneklere kadar uzanan geniş bir yelpazede katılımcı kurumun bulunduğu fuarda firmalar özel hazırladıkları fırsatları sunma şansı yakalayacaklar. ERA Gayirmenkul Türkiye’nin de ailesine katılmanın avantajlarını, bayilik şartlarını ve verdiği hizmetleri anlatacağı fuarda firma ziyaretçilerini 2’nci salon A04 no’lu standında ağırlayacak.

    Antalya Expo Center’da düzenlenecek olan ‘Antalya Franchise Expo Eurasia Fuarı’ 18-21 Mayıs tarihleri arasında ziyaret edilebilecek.

    ERA Gayrimenkul Türkiye eğitimde de öncü marka olmayı sürdürüyor
    Diğer taraftan; her fırsatta eğitimin önemine dikkat çeken ERA Türkiye, seminerlerine de ara vermeden devam ediyor.
    ‘Antalya Franchise Expo Eurasia Fuarı’na katılımının yanı sıra yine Antalya’da; ERA Gayrimenkul Türkiye Franchise Kanal Geliştirme Direktörü Kadir Tümen’in vereceği ‘Bölgende Tek Ol’ semineri ile ERA yatırımcı ve yatırımcı adaylarını bilgilendirmeyi hedefliyor. 19 Mayıs Cuma günü ERA Koza Gayrimenkul’de 13:00-18:00 saatleri arasında gerçekleştirilecek seminere isteyen herkes ücretsiz olarak katılabiliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.