DOLAR 32,3252
EURO 35,1482
ALTIN 2297,766
BIST 9055,14
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    195 bin TL’den başlayan Kiptaş Silivri Konutları 3. Etap için başvuru zamanı

    195 bin TL’den başlayan Kiptaş Silivri Konutları 3. Etap için başvuru zamanı
    28.03.2018
    A+
    A-

    78.000 İstanbullu Kiptaş’ın ürettiği yaşam alanlarında modern, güvenli, keyifli ve her açıdan değerli bir hayatın tadını çıkarıyor. Şimdi Kiptaş kalitesiyle Silivri’de huzurlu ve ayrıcalıklı bir yaşam başlıyor. 1.508 konuttan oluşan Kiptaş Silivri Konutları’nda nezih ve konforlu bir yaşam kapılarını açıyor. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, KİPTAŞ tarafında yapılan Silivri Konutları 3. Etap tanıtımını gerçekleştirdi. Başkan Uysal, “30 bin TL peşinatı ardından 36 ay taksitle faiz ödemeden vatandaşlar konutlarını alabilecek” dedi. Silivri’de dar ve orta gelirli ailelere yönelik, sadece evi olmayanların alabileceği Silivri Konutları 3. Etap’ta talep toplama süreci 18 Nisan’da sona erecek. KİPTAŞ Genel Müdürü İsmet Yıldırım, “Alt ve orta gelir grubuna sahip vatandaşlarımızın konut edinmesi amacıyla uygun fiyatlarla satışa sunacağız. 2+1 konutlar 195 bin liradan satışa çıkacak. Çabamız gerçek anlamda konut sahibi olmak isteyen vatandaşlarımızın bu hayalini gerçekleştirmek” dedi.

    AİLELERİN TERCİHİ
    Kiptaş Silivri Konutları Ailelerin ihtiyaçları düşünülerek tasarlandı. Burada her zaman içinize huzur yüzünüze gülümseme yerleşecek. Silivri Konutlarında 2+1 ve 3+1 daireler herkese ve her zevke hitap ediyor.

    YEŞİL ALANLAR SOSYAL AYRICALIKLARLA DOLU
    Kiptaş Silivri Konutları’nın geniş yeşil alanları ile ferah bir dünya size kapılarını aralıyor. Çocuklar için spor sahası ve parklar, peyzaj alanları, cami, okul, ticari alanları ve sağlık ocağı ile kavuştuğunuz ayrıcalıklar mutluluğunuz olacak. Her zaman tatil tadında bir yaşam Silivri Konutları’nda.

    ÖNÜMÜZ DENİZ GÖNLÜMÜZ FERAH
    Yakınınızdaki sahilde sosyal ve mutlu günleriniz olacak. Kiptaş Silivri Konutları’nın deniz manzarasını gören dairelerinde her gününüzde maviye yer var. İstanbul’un kıyı ilçelerinden Silivri’deki sakin, huzurlu ve ayrıcalıklı bu yaşam hem gönlünüze hem de yaşamınıza ferahlık verecek.

    DOĞRU YERDESİNİZ
    İstanbul’un yatırım değeri ve kaliteli yaşamıyla cazibeli bölgesi Silivri’de ulaşım açısından da avantajlısınız. Hemen yanı başınızdaki E5 karayolu ve 5 dakikada ulaşabileceğiniz TEM otoyoluyla dilediğiniz yere kolayca ulaşmanın keyfini yaşayın.

    195 BİN LİRAYA 2+1 , 215 BİN LİRAYA 3+1 DAİRE…

    1442 adet 92 metrekarelik 2+1 daire, 66 adet 112 metrekarelik 3+1 daire ve giriş katlarda engelli vatandaşlar için yapılan 90 adet 2+1 daire yer alacak. Proje kapsamında inşa edilecek binalar altı ve yedi kattan oluşacak.

    2+1 dairelerin fiyatları 195 bin TL, 3 +1 dairelerin fiyatları ise 215 bin TL olarak belirlendi. Daire sahibi olmak isteyen vatandaşlar toplam tutarın yüzde 20’sini peşin, geri kalan tutarı ise 120 ay banka kredili taksit imkanıyla ödeyebilecek. Ayrıca vatandaşlara KİPTAŞ’a vade farksız 36 ay ödemeli taksit imkanı da sunuluyor.

    Projede toplam 14 bin 100 metrekarelik yeşil alan bulunacak. 1200 metrekare alana da 3 adet çocuk oyun parkı yapılacak. Ayrıca projenin çevresine 22 bin 400 metrekarelik park alanı da yapılacak. Projede, Otopark Yönetmeliğine uygun olarak her daireye bir otopark olmak üzere toplam 1508 araçlık açık otopark mevcut.

    Proje kapsamında 8 bin 80 metrekarelik alan üzerinde 5 bin 500 metrekare toplam inşaat alanında 980 öğrencinin eğitim görebileceği 28 derslik, 1 adet kütüphane, 120 kişilik tribüne sahip spor salonun da yer aldığı okul yapılacak.

    3 bin 500 metrekarelik alan üzerine 350 metrekare kullanım alanı olan 357 kişinin aynı anda ibadet edebileceği şadırvan ve tuvalet gibi alanların da olduğu cami inşa edilecek. Aşı, bebek izleme odası, gebe izleme ve aile planlama bölümü, emzirme odası, acil müdahale odası ve 2 adet muayene odalarının bulunduğu 250 metrekarelik sağlık ocağı hizmete alınacak.

    Silivri 3. Etap Sosyal Konut Projesi Katılım Şartları

    Ön müracaat toplama 28 Mart – 18 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilecek.Başvuru yapmak isteyen vatandaşlar KİPTAŞ ofislerinden ve internet sayfasından edinebilecekleri başvuru formunda yazan banka hesabına 2+1 daireler için 1.000 TL, 3+1 daireler için 2.000 TL ücreti yatırdıktan sonra başvuru yapabilecek. İstanbul’da ikamet eden, reşit olan ve TC vatandaşı olan ve üzerine konut olmayan herkes başvuru yapabilir. Müracaatın konut sayısından fazla olması halinde noter huzurunda 28 Nisan 2018 Cumartesi günü kura çekilişi ile hak sahipleri belirlenecek.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.