DOLAR 32,4837
EURO 34,9541
ALTIN 2435,046
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    “20. Kalite Çemberleri Paylaşım Konferansı” Kastamonu Entegre sponsorluğunda gerçekleşti

    “20. Kalite Çemberleri Paylaşım Konferansı” Kastamonu Entegre sponsorluğunda gerçekleşti
    25.10.2017
    A+
    A-

    Kastamonu Entegre, her yıl KalDEr tarafından düzenlenen Kalite Çemberleri Paylaşım Konferansı’nın bu yılki sponsoru oldu. Kastamonu Entegre adına sunum yapan Fırtına ve Ekol kalite çember ekipleri, mevcut sorunlara yönelik çözüm önerilerini katılımcılarla paylaştı.

    Kastamonu Entegre, KalDer’in kurum içi ekip çalışmalarının yaygınlaşması ve iyi uygulama örneklerinin paylaşılarak birbirinden öğrenme fırsatı yaratılması amacıyla düzenlediği Kalite Çemberleri Paylaşım Konferansı’na destek verdi. Bu yıl yirmincisi düzenlenen konferansa sponsorluk desteği veren Kastamonu Entegre’yi temsilen iki kalite çemberi ekibi sunum yaptı. 20. Yıl Özel Paneli ile başlayan etkinlik, paralel sunumlar ve çalıştaylar ile devam etti. Program, Kalite Çemberi ve Kaizen Ödül Töreni ile sona erdi. Etkinlik kapsamında stant açan Kastamonu Entegre, firmanın ve markaların tanıtımını gerçekleştirdi, katılımcılarla birebir iletişim fırsatı yakaladı.

    Konferans kapsamında Kastamonu Entegre adına sunum yapan ilk ekip Fırtına, ebatlama ünitesinde 183×366 cm’ye ebatlanan levhalarda kısa kenarda istenilmeyen köşe kırığı oluşumunu çalışma konusu olarak belirledi. Yapılan sunumda, karşı önlemlerin uygulamaya alınması ile birlikte, kısa kenarda köşe kırığı probleminin %100 oranında ortadan kaldırıldığı ifade edildi. İkinci ekip Ekol, tutkal işletmesi reçine bölümünde oluşan formaldehit emisyon değerinin insan sağlığını ve çalışma koşullarını olumsuz etkilediğini tespit etti. sunum, çözüme yönelik alınan tedbirler ile yılda ortalama 8 ton formaldehitin geri kazanıldığını, potansiyel maddi getirisinin ise yılda 6.000 TL olduğunu ortaya koydu.

    20. Kalite Çemberleri Paylaşım Konferansı’na katılımlarının ve verdikleri desteğin, kurumun son yıllarda kararlılıkla sürdürdüğü kalite gelişim yol haritası çerçevesinde atılmış önemli adımlardan biri olduğunu vurgulayan Kastamonu Entegre Marka ve Kurumsal İletişim Müdürü Naci Güngör, “Bu tür organizasyonların, kurum kültürümüze olumlu katkılar sağlayacağını düşünüyor, sürekli olmasını diliyoruz. Konferansa bu yıl, Kastamonu Entegre Kalite Zirvesi’nde birinci ve ikinci olan ekiplerimizle katıldık, kendilerini bu başarılı sunumlar için bir kez daha tebrik ederiz. KalDer’e de bu başarılı organizasyon için ayrıca teşekkür etmek isterim.” dedi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.