DOLAR 32,3015
EURO 35,0495
ALTIN 2282,849
BIST 8983,91
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    2017 dekorasyon trendleri Aslı Yaşasın ile Decotube Kanyon’da

    2017 dekorasyon trendleri Aslı Yaşasın ile Decotube Kanyon’da
    21.03.2017
    A+
    A-

    Mağaza seçkisi, geleneksel hale gelen yaratıcı etkinlikleri, misafirlerinin sosyal ve kültürel ihtiyaçlarına cevap veren imkanları ile alışveriş deneyimini yaşam tarzı ile buluşturan Kanyon, bu kez dekorasyon trendlerini misafirleri ile buluşturuyor.

    24-25-26 Mart tarihleri arasında Aslı Yaşasın’ın ev sahipliğinde gerçekleştirilecek “Decotube Kanyon’da” etkinliğinde, Aslı Yaşasın kendi evinin dekoratörü olmak isteyenler için en önemli ipuçlarını paylaşırken, Kanyon misafirlerine de dekorasyona dair her şeyi bir arada bulacakları 3 gün vaat ediyor.

    Her zaman yaratıcı etkinlikleri ile adından söz ettiren Kanyon, bu kez dekorasyon trendlerini misafirleri ile buluşturuyor. Aslı Yaşasın’ın ev sahipliğinde gerçekleşecek etkinlikte 2017 dekorasyon trendlerinden, kendi evinizin dekoratörü olmanız için gerekli ipuçlarına kadar pek çok önemli bilgi Kanyon misafirleri ile paylaşılacak.

    Sizi motive eden kelimeyi, duygusunu, enerjisini duvarlarınıza, mutfağınıza, yastıklarınıza hatta paspaslarınıza taşıyabilir, hiçbir zaman eskimeyecek klasik parçalar ile evinizi düşündüğünüzden daha tarz hale getirebilirsiniz. Pastel renklerin evinize ve size yansıttığı huzurun yanı sıra, ortaya çıkardığı dengeyi gözlemleyebilir, doğru ahşap kullanımı konusunda fikir sahibi olabilirsiniz. Evde düzenleme sanatının önemi ve bunun için yapılacaklar ile ilgili yeni bilgiler öğrenirken, yılın rengini evinize nasıl taşıyacağınızla ilgili önerileri dinleyebilirsiniz.

    Eğer siz de evinizi yenilemek ve en son trendlerden beğendikleriniz ile dekorasyonunuzu güncellemek ve tasarım dünyasının trendlerini takip etmek istiyorsanız yepyeni dekorasyon fikirlerini 24-26 Mart tarihlerinde saat 12: 00- 20: 00 arasında Decotube Kanyon’da bulabilirsiniz. Şimdiden ajandanıza not etmeyi unutmayın!

    Tarih: 24-25-26 Mart
    Saat: 12: 00- 20: 00
    Yer: Kanyon Etkinlik Alanı

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.