DOLAR 32,4962
EURO 34,8679
ALTIN 2426,85
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    2017’de sürekli gelişim ve değişimi öngörüyoruz

    2017’de sürekli gelişim ve değişimi öngörüyoruz
    25.01.2017
    A+
    A-

    2016 yılını değerlendiren Creavit Yönetim Kurulu Başkanı Çanakcılar Seramik A.Ş. Hakan Çanakçı, “2017’de de sürekli gelişim ve değişimi öngörüyoruz” dedi.

    Çanakçı şöyle konuştu: Creavit olarak 2016 yılı mottomuz ‘Yeni bir güne yepyeni bir başlangıç’ idi. Bu sebeple yenilikleri bol bir yıl olan 2016’yı 55 yeni seri ile tamamlamış olduk. Yediden yetmişe herkese fonksiyonel ve estetik banyolar sunmak için sürekli araştırma yapıyor ve üretimlerimizi bu yönde geliştiriyoruz. Tasarım çizgimizi güncel akımlar üzerine kurguluyor, tüketici beklentileri ve farklılaşan yaşam tarzları ile şekillendiriyoruz. 50 yılı geçkin sektör deneyimimizi, kullanıcılarımız beklentileri ve tasarımcılarımızın tecrübeleriyle harmanlayarak yenilikçi ürünleri tüketiciyle buluşturmaya odaklanıyoruz.
    2016 herkes için zor bir yıl oldu. Her şeye rağmen hem üretim, hem ürün çeşitlerimiz, hem de insana yönelik yatırımlarımıza devam ettik. Çünkü biz inanıyoruz ki yatırım, pazardaki etkinliği, geleceğe olan inancı, gelişimi, teknoloji ve değişen-gelişen trendlerle uyumu gösteren önemli bir göstergedir. 2017’de de sürekli gelişim ve değişimi öngörüyoruz. Tüketicinin talepleri doğrultusunda estetik kaygıları yüksek, farklı ihtiyaçlara cevap verebilen ürünler üretiyor ve çıtamızı her geçen gün yükseltiyor olacağız. 2016’da olduğu gibi bu yıl da pazarda tercih edilen ilk markalar arasında yer almaya, pazar payımızı geliştirmeye devam edeceğiz. Turquality kapsamında yer alan firmalardan biriyiz. Bu anlamda ihracat alanına yönelik nicelik ve nitelik bazlı yatırımlarımız sürüyor. Yurtiçinde olduğu gibi bu sene yurtdışında da birçok fuarda tasarım odaklı üretim yaklaşımımızı tüketicilerin beğenisine sunacağız. Üretim teknolojileri olarak baktığımızda giderek otomasyona yönelik yatırımlar söz konusu ama her ne kadar teknolojiyi, döküm makinaları, sırlama robotları, otomatik paketleme sitemlerine dönüştürsek de insan faktörünü ve bizim için ikamesi olmayan kilit rolünü asla unutmuyoruz.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.