DOLAR 32,5994
EURO 34,8164
ALTIN 2502,836
BIST 9451,48
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    2018 yılını avantajlı bitirmek isteyenler soluğu Ayakkabı Dünyası’nda alıyor

    2018 yılını avantajlı bitirmek isteyenler soluğu Ayakkabı Dünyası’nda alıyor
    27.12.2018
    A+
    A-

    Ayakkabı Dünyası yılsonu spor indirim kampanyası ile Ayakkabı Dünyası mağazaları ve ayakkabidunyasi. com. tr adresini ziyaret eden ayakkabı tutkunlarına 2 adet ve üzeri spor ayakkabı alışverişlerinde %30’a varan indirimlere ek %15 indirim fırsatı sunuyor!

     

    Ayakkabı Dünyasının yıl bitmeden ayakkabı severleri mutlu eden kampanyası ile 24 Aralık-1 Ocak tarihleri arasında spor markalarından tek seferde 2 adet ve üzeri spor ayakkabı alışverişleri yapanlar, mevcut %30’a varan indirimlere ek, %15 indirim daha kazanıyor! Ayakkabı Dünyası mağazalarında ve ayakkabidunyasi.com.tr adresinde geçerli olan kampanya, sadece spor markalı ayakkabı alışverişlerini kapsıyor.

     

    Tüm spor markalarında geçerli olan kampanya ile Adidas, Asics, Converse, Gri Sport, Hummel, Keen, Kinetix, Lotto, Merrel, New Balance, Nike, North Face, Puma, Reebok, Salomon, Skechers ve Tiger gibi dünya markaları indirimli fiyatlarla ayakkabı tutkunlarıyla buluşuyor. Alışverişi avantaja dönüştüren fırsat kampanya, sportif şıklığından ödün vermek istemeyenlerin kurtarıcısı oluyor.

     

    Ayakkabı Dünyası’nda bulunan dünyaca ünlü spor markalarının birbirinden şık ve rahat spor ayakkabı modelleri için, Ayakkabı Dünyası mağazalarının yanı sıra ayakkabidunyasi. com. tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.