DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    2019 banyolarında ultra incelik var

    2019 banyolarında ultra incelik var
    13.11.2018
    A+
    A-

    2019 banyo trendleri belirlendi. Yumuşak geçişli, geometrik ve ince hatlar önümüzdeki dönem banyolarına damgasını vuracak. Ideal Standard’ın Ipalyss Serisi, sahip olduğu Diametec teknolojisi ve ultra inceliği ile “hafif tasarım” trendine uygun yeni yıl banyoları için tasarlandı.

    Ideal Standard’ın ünlü tasarımcılarından Robin Levien tarafından tasarlanan Ipalyss Serisi, ultra ince zarif, sade ve hafif tasarımı ile yeni yılın banyolarında hayranlık uyandıracak bir tasarıma imza atıyor. 2019 trendlerine göre ultra ince ve yumuşak hatlara sahip Iplayss Serisi lavabolar, devrimsel bir teknoloji ile üretiliyor.

    “2019 banyoları için tasarlandı”

    Ipalyss serisinin nasıl doğduğunu anlatan Ünlü tasarımcı Robin Levien; “Önümüzdeki yıl sert görünümlü mobilyalar, çizgiler, üçgenler yerini eğrilere, yuvarlaklara, daha yumuşak geçişlere bırakıyor. Sadece mobilyalarda değil, banyolarda da bu karşımıza çıkacak. 2019 yılında banyo modasında ve mimarisinde en önemli unsurların başında tasarımda hafiflik geliyor. Bunun için küçük iç yüzey ve ince kenar özelliklerinin ön plana çıkması  gerekiyordu. Yaptığım tasarımı hayata geçirebilmek için hem dayanıklı hem de zarif ürünlerin üretilebildiği bir teknolojiye ihtiyacım vardı. Ideal Standard’ın geliştirmiş olduğu Diametic teknolojisi bana bu fırsatı verdi ve Ipalyss Serisi doğmuş oldu. Hem hafif hem de 16.yüzyılın esintilerini taşıyan farklı bir seri olduğu düşüncesindeyim” dedi.

    Diamatec teknolojisiyle üretilen en ince lavabolar

    Ideal Standard tarafından geliştirilen Diamatec teknolojisi, ultra ince ve dayanıklı seramik ürünler üretilmesini sağlıyor. Süper incelik düzeyinde üretilen lavabolar ince olduğu kadar dayanıklı ve bir o kadar da zarif ve hafif bir tasarıma sahip.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.