DOLAR 32,5398
EURO 34,8592
ALTIN 2422,365
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    2019 makyaj trendleri neler olacak?

    2019 makyaj trendleri neler olacak?
    21.12.2018
    A+
    A-

    2018-2019 sonbahar kış makyajında mat makyaj, ıslak ve nemli görünümle yer değiştiriyor. Fondötende daha mat ve doğal görünüm tercih edilirken, kullanılan aydınlatıcılar holografik bumerang etkili olacak. Dudaklarda mat görünüm trendi devam etse de nemli görünüm sağlayan parlatıcıların ve rujların yükselişi sürüyor. Dikkat çekici ve cesur metalik etki simler ve krom ışıltısı bu dönemde de ön plana çıkacak. essence’in yeni ürünleri 2019 makyaj trendi uygulamalarının kolaylıkla yapılmasını sağlayacak.

    Yeni sezon makyaj trendlerinde ışıltılar ile pastel ve metalik renkler ön plan çıkıyor. Göz makyajını vurgulayan metalik farların yanı sıra; altın ışıltılı sarı far, pastel sarı ve açık mavi gibi far renklerine daha sık rastlayacağız. Özellikle kiremit tonları ve bakır karşımıza çokça çıkacak. Yeni sezon göz makyajı biraz farklı çizgilere sahip. Hem alt kirpik diplerine hem de göz kapağının katlanma çizgisine çekilen eyeliner, gözleri olduğundan daha büyük gösterecek. essence melted chrome göz farları; gümüş, bakır, ten, rose, gri ve mavi menekşe tonlarıyla trend renkleri makyajınıza uygulamanızı sağlayacak.

    Sezonun makyaj trendlerini uygularken doğal görünümünüzü koruyabilirsiniz. Suya dayanıklı concealer cildi matlaştırırken ve yüksek kapatıcı etkisiyle göz altındaki kararmaları kapatıyor.

    Dövmeler dahi kapatabilme özelliğiyle essence camouflage+ matt concealer’ ın 2 farklı rengi bulunuyor. Yüzdeki gözenekleri küçülten ve doğal bir renk sağlayan essence prime+ studio primer range matlaştırıcı bir etkiye sahip. İçinde bulunan kil ile cildinize bakım da yapıyor.

    Enerjik renklerden, metalik tonlamalara

    Hem far, hem aydınlatıcı hem de allığın aynı üründe yer alması popülerliğini koruyor.  Göz ve yüz paletleri gerçek anlamda çok amaçlı yardımcılar olarak karşımıza çıkıyor. Her palet sekiz mat veya parlak bitiş sağlayan göz farından ve mükemmel uyumlu highlighter’dan oluşuyor. Canlı renklere sahip essence born awesome eye & face palette ile çekici metalik tonlamalarıyla essence too glam to give a damn eye & face palette makyajınızın tamamlayıcıları olacak.

    Mat görünümlü dudaklar

    2019 makyajında dudaklarda mat görünüm trendi devam ediyor. Yoğun olarak kullanacağınız maskaranızı, doğal görünümlü rujlarla dengeleyebilirsiniz. essence colour boost mad about matte liquid lipstick, tek uygulamada dudaklarınızı mat bir görünüme kavuşturacak. Yüksek pigmentli likit dokusu sayesinde de dolgun dudak görünümü elde edebilirsiniz.

    Holografik etkiler hala trend

    Bu yıl etkisini daha da arttıracak olan holografik etkiler makyaj trendlerine hakim olacak. essence go for the glow highlighter palette, biri sıcak diğer daha pastel tonlarında olan iki farklı palet seçeneğiyle trend olan holografik görünümü vadediyor.

    Tırnaklar da parıldıyor

    2019 makyaj trendlerinde öne çıkan ışıltıları tırnaklarda da görmek mümkün. Çözülebilir bazdaki essence glitter on glitter off peel off nail polish; rose gold, mor gibi farklı renklerdeki parıltılı seçenekleriyle tırnaklara bolca ışıltı katıyor. En önemli özelliği ise istenildiği zaman soyularak çıkarılabiliyor olması.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.